Tietotili palaa Helsinkiin

1 Kesäkuu 2022

HLB Tietotili Oy osti Dito Yrityspalvelut Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan 25.5.2022

 

Image

HLB Tietotili Oy osti Dito Yrityspalvelut Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan kaupalla 25.5.2022 ja palasi siten 5 vuoden tauon jälkeen Helsinkiin. Liiketoiminta siirtyy Tietotilille 1.6.2022.

Tietotili toimi Ruoskeasuon ja Pikku-Huopalahden alueilla vuodesta 1993 aina vuoteen 2017, jolloin siirryimme Vantaan Kaivokselaan, juuri Helsingin rajan pohjoispuolelle. Dito Yrityspalvelut Oy toimii aivan Helsingin ytimessä, Ludviginkadulla Erottajan lähellä.

HLB Tietotili Oy jatkaa yrittäjien Urpo Salo ja Veikko Virkki 2.4.1986 aloittamaa tilitoimistotoimintaa. Tehdyllä liiketoimintakaupalla Tietotili palaa Helsinkiin ja saa henkilökunnan vahvistukseksi osaavan ja kokeneen Diton henkilöstön.

Jukka Lindfors ja Marianne Toropainen, jotka omistavat kaupassa myyjänä toimineen Dito Yrityspalvelut Oy:n, ovat kumpikin aloittaneet tilitoimistouransa Tietotilissä, kauan sitten. Kaupalla he palaavat juurilleen, yli 25 vuotta kestäneen yrittäjäuransa jälkeen.

Image
Image
Image
Image
Image

Kauppakirja allekirjoitettiin HLB Tietotili Oy:n toimistossa 25.5.2022. Liiketoiminta siirtyi ostajalle 1.6.2022.

Tietotili on kasvanut viimeksi kuluneiden vuosien aikana voimakkaasti. Kesällä 2021 vanha Tietotili Consulting Oy jakaantui kahdeksi yhtiöksi, joista HLB Tietotili Oy jatkaa tilitoimistotoimintaa ja kasvattaa sitä sekä aktiivisella uusasiakashankinnalla, että tekemällä tarkkaan valittuja tilitoimistokauppoja. Diton harjoittama tilitoimistotoiminta on tunnetusti korkealaatuista ja osaavaa, siksi kauppa sopi Tietotilin kasvustrategiaan.

Image

Kuvassa Tietotilin toimisto Vantaalla ja oikealla ostetun Diton toimiston sisäänkäynti Ludviginkadulla.

Image
Image

Veikko Virkki ja Urpo Salo allekirjoittamassa kauppakirjoja.

Image

Yhteiskuva Diton toimistolla.

Tehdyn kaupan jälkeen HLB Tietotili Oy:n henkilöstön kokonaismäärä on noin 70 ja proforma liikevaihto vuodelle 2022 on noin 7 milj. €.

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights