Palkkahallinto & HR

Tietotili toteuttaa kokonaisuutena ulkoistettua palkkahallintoa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Hoidamme myös pienempiä palkanlaskennan ulkoistettuja tehtäviä yrityksellenne sekä voimme konsultoida TES-tulkinnoissa ja vastaavissa HR-kysymyksissä sekä tarjota oikeat järjestelmät henkilöstöasioiden hoitamiseen. Palkkapalveluillamme saat standardoitua yrityksesi palkanlaskennan.

Kun palkanhallinto ja palkkapalvelut sujuvat ongelmitta, niin esihenkilöiden ei tarvitse käyttää merkittävää määrää ajastaan näiden tehtävien kanssa painimiseen. Samalla paranee myös henkilöstökokemus.  Asiantuntijamme neuvovat myös parhaimmat palkkahallinnon käytännöt, jotta voitte tehostaa yritystoimintaanne entisestään.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on osa jokaisen yrityksen perustoimintoa. Se vaatii täsmällisyyttä ja alati muuttuvien sääntöjen hallintaa. Tämän takia palkanlaskennan ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto. Silloin teidän ei tarvitse huolehtia siitä, että pysytte ajan tasalla jatkuvien muutosten kanssa, vaan voitte jättää sen Tietotilin ammattilaisille.

Tietotilillä hoidamme palkanlaskennan nopeasti, täsmällisesti ja ajallaan. Kokeneet asiantuntijamme hoitavat palkanlaskennan tehokkaasti moderneja järjestelmiä hyödyntäen. Voitte huoletta antaa Tietotilin hoitaa yrityksenne henkilötietoja, sillä asiakkaidemme ja heidän työntekijöiden tietosuoja on meille prioriteetti.

Miksi ulkoistaa?

Ulkoistamalla palkanlaskennan meille takaat, että teillä on käytössä huippuosaajia ja moderneja järjestelmiä. Tämä yhdistelmä vähentää henkilöstöriskejä sekä minimoi turhia riskejä. Samalla lisäätte tehokkuutta ja kustannuksetkin pysyvät kohtuullisina. Voitte keskittyä yrityksenne kehittämiseen ja kasvattamiseen, kun annatte kokeneiden asiantuntijoidemme hoitaa taloushallinnon puolestanne.

Photo by Ruthson Zimmerman on Unsplash

Palkanlaskennan palveluita:

Uuden asiakkaan tietojen siirtäminen palkanlaskentajärjestelmäämme

Matkalaskujen laatimisen automatisointi

Työnantajamaksujen, ulosottojen ja ay-maksujen kuukausittainen tilitys

Tapahtumien siirto kirjanpitoon ja kustannuslaskentaan

Lomapalkkavarausten laatiminen

Palkkatietoilmoituksen lähettäminen Tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä

Erillisilmoituksen lähettäminen Tulorekisteriin joka kuukausi

Palkkatietojen lähettäminen työntekijöille

Tulorekisterin tietojen täsmäytys kerran kuussa

Image

HR-palvelut

Palkanlaskentaan voidaan liittää myös laajat HR-palvelut tarpeidenne mukaan. Ne tukevat yritystoimintaanne henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa, jotta voitte tehdä päätöksiä luottavaisin mielin. Asiantuntijapalveluihin kuuluu konsultointi esim. työsopimusasioissa, palkkiomalleissa, TES-tulkinnoissa ja monissa muissa haasteissa asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

Kun HR hoidetaan hyvin, se voi parhaimmillaan tukea asiakkaan liiketoimintaa ja kehittää organisaatiokulttuuria tehokkaammaksi. Tietotilin HR-palveluiden tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut henkilöstön menestys- ja riskitekijöiden tunnistamiseen sekä tämän tiedon hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Ennakoimalla voidaan välttää epävarmuutta ja mahdollisia ongelmia.

Lisää HR-palveluistamme
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights