Procountor

Procountorin omin sanoin: ”Taloushallinto-ohjelmiston pitää tukea kasvua ja helpottaa arkea.” Tähän heidän ohjelmansa tähtääkin. Ohjelmisto skaalautuu yrityksen tilanteen mukaan, minkä takia se sopii kaikenkokoisille ja -laisille yrityksille. Se on myös helppo integroida muihin ohjelmistoihin, helpottaen siirtymistä uuteen ohjelmistoon.

Tietotili on yksi Procountorin partneritilitoimistoista. Tällä hetkellä me olemme ”Hopea-tilitoimistot” -tasolla eli vähintään 5 asiakkaistamme käyttää Procountorin taloushallinto-ohjelmistoa. Asiantuntijoiltamme löytyy siis laajaa ja käytännönläheistä tietämystä Procountorin käytöstä taloushallinnossa. Olemme myös virallinen jälleenmyyjä, joten saatte järjestelmän helposti käyttöönne kauttamme.

Image

Helpota yrityksesi talouden hallintaa 

Procountor on yli 90 000 yrityksen ja 1 400 tilitoimiston käytössä. He tarjoavat testitunnuksia ohjelmiston testaamiseen sekä 15 minuutin demoja, joissa pääsee tutustumaan ohjelmistoon ja kysymään asiantuntijalta lisäkysymyksiä.

Ohjelmisto on myös helppo räätälöidä yrityksenne tarpeiden mukaiseksi erilaisten lisäominaisuuksien ansiosta. Osa lisäominaisuuksista, kuten myyntilaskutus, sisältyvät Taloushallinto Perus -tuotepakettiin, ja osan saa helposti käyttöön lisäkustannuksilla.

Lisää Procountorista
Image

Procountorin tärkeimmät ominaisuudet:

Myynti- ja ostolaskutus

Kirjanpito ja raportointi

Verkkolaskutus

Matka- ja kululaskutus

Rajaton määrä käyttäjiä

Palkanlaskenta

Pankkiyhteydet

Yhteydet muihin ohjelmistoihin

Yhteydet viranomaisrekistereihin

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Procountor myös teille!

Jätä yhteydenottopyyntö
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights