Fennoa – aidosti helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto

Fennoa on kattava taloushallinon ohjelma, joka tekee taloushallinnosta sujuvaa ja saumatonta. Kirjanpito, laskutus, laskujen hyväksyntä ja maksu, palkanlaskenta sekä digitaalinen tilinpäätös voidaan hoitaa yhdessä palvelussa, jolloin ei tarvitse siirrellä tietoja eri ohjelmistojen välillä ja riskeerata tietojen katoamista tai tietosuojaa. Näin taloushallinto helpottuu ja nopeutuu yrityksen ja tilitoimiston kesken.

Tietotili on virallinen Fennoa-kumppani. Tarjoamamme palvelut tapahtuvat siis läheisessä yhteistyössä Fennoan kanssa ja asiantuntijoillamme on vankka asiantuntijuus heidän ohjelmansa käytöstä.

Image

Miksi Fennoa kannattaa valita yrityksesi käyttöön?

Fennoa on taloushallinnon ohjelmisto, joka on tehty yritysasiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi. Se suoraviivaistaa monia taloushallinnon tehtäviä, poistaen erilaisten automaatioiden avulla monenlaisia manuaalisia työvaiheita. Fennoan avulla varmistatkin, ettei taloushallinnon käänteiden ihmettelyyn kulu ylimääräistä aikaa.

Fennoan ohjelmiston eri osa-alueet muodostavat saumattoman ja loogisen kokonaisuuden. Kaikki tarvittavat toiminnot ja dokumentit löytyvät samasta paikasta. Yhteistyö on tehokkaimmillaan, kun kaikki voivat käyttää samaa ohjelmistoa. Yhteiskäyttöisyys mahdollistaa myös joustavuuden tehtävien jaossa, jolloin tilitoimistona voimme tarvittaessa sijaistaa taloustehtävistä vastaavaa henkilöänne.

Lisää Fennoasta
Image

Fennoan ohjelmistoon sisältyvät:

Myynti- ja ostolaskut

Palkat

Työnantajamaksujen, ulosottojen ja ay-maksujen kuukausittainen tilitys

Pankkitoiminnot

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen arkistointi

Integraatiot ja Fennoa API

Mobiilisovellus, jossa mm. kuittien kuvausmahdollisuus

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Fennoa myös teille!

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights