Ohjelmistot

Image

Taloushallinnon ohjelmistot

Sähköinen talous- ja palkkahallinto helpottaa sekä nopeuttaa manuaalista, rutiinityötä. Se myös vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta, mikä tehostaa työtä entisestään. Kaikki oleellinen tieto voidaan myös helposti ja turvallisesti jakaa tilitoimiston kanssa. Teille jää enemmän aikaa muihin yrityksenne keskeisiin toimiin, kun otatte käyttöön sähköiset taloushallinnon ohjelmistot.

Tietotilillä on käytössä laaja valikoima erilaisia taloushallinnon sähköisiä järjestelmiä, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänen tarpeisiinsa sopiva järjestelmä. Käytössämme on mm. Fennoa, Procountor, Netvisor, Fivaldi, Odoo, ja Lemonsoft. Lisäksi Tietotili pystyy hyödyntämään asiakkaan jo olemassa olevia järjestelmiä taloushallinnon järjestelmiä rakentaessa.

Olemme yhteistyökumppaneita monen eri ohjelmiston tarjoajan kanssa. Teemme läheistä yhteistyötä heidän kanssaan, jotta voimme tarjota parasta ja ajantasaisinta tietoa ohjelmien käyttöön liittyen. Tietotili on myös auktorisoitu jälleenmyyjä monelle alla mainitulle ohjelmistolle. Voitte tiedustella asiasta lisää asiantuntijoiltamme ottaessanne yhteyttä.

Fennoa

Fennoa on kattava taloushallinon ohjelma, joka tekee taloushallinnosta sujuvaa ja saumatonta. Kirjanpito, laskutus, laskujen hyväksyntä ja maksu, palkanlaskenta sekä digitaalinen tilinpäätös voidaan hoitaa yhdessä palvelussa.
Lue lisää

Fivaldi

Visma Fivaldi on pk-yrityksille ja tilitoimistoille suunnattu taloushallinto-ohjelma. Taloushallinnon rutiinit sujuvat vaivattomasti yhdessä tilitoimiston kanssa. Koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntäminen lisää tehokkuutta.
Lue lisää

Lemonsoft

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma on kehitetty kirjanpitäjien ja tilintarkastajien kanssa. Moderni taloushallinnon ratkaisu tilitoimistoille, yrityksille ja kirjanpitäjille automatisoi ja sähköistää taloushallinnon tyypilliset tehtävät.
Lue lisää

Netvisor

Netvisor on laskutuksen ja kirjanpidon automatisointiin suunnattu taloushallinon ohjelmisto. Yhdestä järjestelmästä käsin pääsette hoitamaan taloushallintoa, kirjanpitoa, laskutusta ja palkanlaskentaa.
Lue lisää

Odoo

Pk-yrityksille tarkoitettu Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksen ja liiketoimintasovellusten ratkaisu. Se on joustava ja kustannustehokas ERP-järjestelmä.
Lue lisää

Procountor

Procountor skaalautuu yrityksen tilanteen mukaan, minkä takia se sopii kaikenkokoisille ja -laisille yrityksille. Se on myös helppo integroida muihin ohjelmistoihin, helpottaen siirtymistä uuteen ohjelmistoon.
Lue lisää

TietotiliOnline

TietotiliOnline on HLB Tietotilin oma taloushallinnon ohjelmisto. Kaikki taloushallinnon tehtävät sujuvat helposti ja tehokkaasti yhdestä järjestelmästä.
Lue lisää

Palkanlaskenta ohjelmistot

Laajojen taloushallinto-ohjelmien lisäksi Tietotilillä on myös käytössä palkanlaskentaan erikoistuneita ohjelmistoja. Niiden tarkoitus on helpottaa palkanlaskentaa automatisoinnin ja tekoälyn kautta. Tehostamalla rutiinityötä, aikaa jää enemmän muuhun.

Tietotilin asiantuntijat voivat suositella teille sopivaa ohjelmistoa sekä neuvoa sen käyttöönotossa ja käytössä. Ammattilaistemme avulla saatte kaiken hyödyn irti ohjelmistoista, jotta voitte maksimoida tehokkuutta ja keskittyä yrityksenne toimintaan.

Image

Mepco

Mepco kerää henkilökunnan tiedot tehokkaasti ja laskee sovellusautomatiikalla tiedot esim. TES-vaatimusten mukaisesti. Voitte siis hyvillä mielin antaa ohjelman ja ammattilaistemme hoitaa asiat säännösten mukaisesti puolestanne.
Lue lisää

Palkkaus.fi

Palkkaus.fi yhtenäistää ja automatisoi palkanlaskennan. Palkkaprosessi sujuu vaivattomasti, kun aineistoja voi lähettää, raportteja hakea ja työntekijätietoja muokata kätevästi yhdestä ohjelmistosta.
Lue lisää
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights