Kirjanpito

Kaikilla yrityksillä on kirjanpitovelvollisuus. Se myös luo perustan jokaisen yrityksen taloushallinnolle ja raportoinnille. Tämän takia kirjanpidon ulkoistaminen voi olla oikea ratkaisu yrityksellenne. Tietotili hoitaa puolestanne kirjanpidon, jolloin voitte keskittyä yritystoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Tietotili tarjoaa laajan valikoiman kirjanpitopalveluita, jotka sopivat kaikenlaisille ja kokoisille yrityksille. Palvelumme räätälöidään juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaisiksi, jotta pystymme tukemaan yritystoimintaanne. Joustava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään sekä kasvokkain että etänä.

Kirjanpitomme korkea laatutaso tarjoaa tarkan ja ajankohtaisen katsauksen yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Näin asiakkaamme voivat hyödyntää tietoa tehokkaasti päätöksenteossa.

Miksi ulkoistaa?

Kirjanpito ja sen oppiminen ovat tarkkaa ja aikaa vievää työtä, joka vie aikaa pois itse yritystoiminnasta. Mitä enemmän toimintaa yrityksellä on, sitä monimutkaisempaa myös sen kirjanpito on. Virheet ja väärin tehdyt kirjaukset voivat aiheuttaa suurempiakin lisäkuluja. Jos yrityksenne toiminta on vähänkään laajempaa eikä teillä ole omaa sisäistä kirjanpitäjää, kirjanpidon ulkoistaminen on suositeltavaa.

Kirjanpitopalveluita:

Tiedon tuominen osajärjestelmistä pääkirjanpitoon

Kirjanpidon täsmäyttäminen

Kuukauden/kuukausittainen raportointi

Viranomaisilmoitukset

Tilinpäätöksen laatiminen vuosittain

Veroilmoitusten laatiminen

Image
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights