Kansainvälinen taloushallinto

Tietotili on ollut osa kansainvälistä HLB International -verkostoa vuodesta 1997 lähtien. HLB:llä on laaja verkosto eri kokoisia taloushallinnon ammattitaitoisia toimistoja 156 eri maassa. HLB International on palkittu vuosina 2020 ja 2022 arvostetulla ”Network of the Year” -tittelillä kansainvälisessä Digital Accounting Bulletin Annual Awards -gaalassa. Meidän laaja kansainvälinen verkostomme tekee kansainvälistymisestä helppoa, sillä voimme osoittaa teidät haluamanne maan HLB-toimistolle, ja he voivat ohjata ja neuvoa teitä eteenpäin.

Palkittu taloushallinnonverkosto koostuu yli tuhannesta ammattitaitoisesta toimistosta ympäri maailmaa. Onkin todennäköistä, että meiltä löytyy toimistoja maista, minne haluaisitte laajentaa. Kansainvälistymistä tavoittelevat asiakkaamme pääsevätkin hyödyntämään tätä laajaa verkostoa ja sen tarjoamia resursseja.

Paikallinen asiantuntija tuo paljon etuja yritystoimintaa laajentaessa. Heillä on ensikäden kokemusta ja tietoa kohdemaan verotuksesta, laista ja säännöksistä. Lisäksi heillä on paljon resursseja ja kontakteja muihin paikallisiin yrityksiin. Tämä voi avata paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia, joihin ei välttämättä pääsisi käsiksi yhtä helposti ilman paikallista tukea.

HLB International -ketjun partnerit ovat luotettavia ja osaavia. HLB International valvoo ja tarkastaa sekä meidän että muiden ketjun yritysten toimintaa säännöllisesti, jotta laatu pystytään takaamaan. Kansainvälistyminen onkin helpompaa ja turvallisempaa HLB:n avulla.

HLB Global Network
Image

HLB in 60 seconds

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights