HLB Tietotili Oy vahvistaa asemaansa Nurmijärvellä

5 Kesäkuu 2024

HLB Tietotili osti Tilistep Ky:n koko tilitoimistoliiketoiminnan 1.6.2024. Tämän kaupan kautta vahvistamme asemaamme ja saavutamme synergiaetuja Nurmijärvellä, jossa olemme toimineet jo yli 5 vuotta. Tilistep Ky:n kirjanpitäjät siirtyvät Nurmijärven toimistollemme Kirkonkylällä heti kesäkuun alusta.

Image

Kuva: Perinteiset kättelyt Tilistepin Marin kanssa.

Image

Kuva: Nurmijärven toimistopäälikkö oli myös mukana tutustumassa uusiin kasvoihin.

Helposti lähestyttävän pienen toimiston henki

HLB Tietotili jatkaa liiketoimintansa kasvattamista myös vuonna 2024. On hienoa, että pääsemme vahvistamaan Nurmijärven toimintaamme uusilla kirjanpitäjillä sekä asiakkailla. Tämän kaupan kautta uudet asiakkaamme pääsevät hyödyntämään laajaa palvelutarjontaamme sekä kansainvälisiä kontaktejamme.

Mekin aloitimme pienestä, joten ymmärrämme mahdolliset pelot ja ennakkoluulot, jotka tulevat suuremman yrityksen ostaessa pienemmän. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että kaikki toimipisteemme ja henkilökuntamme ovat helposti lähestyttävissä ja toimistoillemme voi aina tulla vierailemaan. Haluamme pitää kiinni helposti lähestyttävän pienen toimiston hengestä.

Toivotamme kaikki uudet asiakkaamme tervetulleiksi Tietotilille! Tulkaa rohkeasti tapaamaan meitä toimipisteellemme Nurmijärven Kirkonkylällä!

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

Nurmijärven toimipiste

Keskustie 6 (2. Krs)
01900 Nurmijärvi
Suomi

puh. 09 7253 0800
tietotili.nurmijarvi@tietotili.fi

Image
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights