Ulkoistettu myyntireskontra

Laskuttamisessa on huomioitava verottajan vaatimukset, asiakaskokemus sekä omat tarpeet rahan saannista. Siitä kannattaa olla tarkka heti toiminnan aloittamisesta. Laskutuksen ulkoistaminen on hyvä tapa vapauttaa resursseja muuhun tarkoitukseen. Se myös selkeyttää laskutusprosessia.

Oli laskutustapanne mikä tahansa, Tietotili hoitaa sen puolestanne. Käytössämme on erilaisia ohjelmistoja eri tarkoituksiin, ja asiantuntijamme auttavat teitä löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan järjestelmän. Ohjelmistot helpottavat laskutusten ja niiden maksujen seurantaa sekä ylläpitävät asiakasrekisteriä.

Myyntilaskutus on helppo hoitaa sähköisesti taloushallinnon ohjelmistolla. Asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan teille sopivan ohjelmiston ja ohjeistavat sen käyttöönotossa. Kun ohjelmisto on käytössä, se lähettää myyntilaskut asiakkaille. Moneen käyttämäämme järjestelmään voidaan myös integroida perintään siirto perintäyhtiön liittymän kautta.

Teidän ei tarvitse huolehtia, että laskutuksenne ovat säännösten mukaisia, sillä Tietotilin ammattilaiset takaavat sen. Me voimme myös huolehtia myyntireskontran tarkkailusta, ja siitä että muistutuslaskut lähetetään sovitun aikataulun mukaisesti. Autamme teitä tehostamaan myyntilaskuprosessianne, jotta teille vapautuisi enemmän aikaa liiketoimintanne muihin alueisiin.

Image
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights