Odoo

Pk-yrityksille tarkoitettu Odoo on toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa taloushallinnon lisäksi lähes kaikki yrityksen toiminnot, kuten myynnin, hankinnat, laskutuksen, varastonhallinnan, verkkokaupan, valmistuksen ja henkilöstöhallinnon. Moduuleita on lähes 50. Avoimen lähdekoodin ansiosta Odooseen voi tarvittaessa integroida myös muita ohjelmia.

Koska Odoossa kaikki tieto on yhdessä paikassa, kaikkien saatavilla ja aina ajan tasalla, on kirjanpito myös reaaliaikaista ja varastosaldot aina ajantasalla. 

Tietotili on yksi Odoon suomalaisista tilitoimistokumppaneista. Ohjelmiston käyttöönotto onkin tuttua asiantuntijoillemme ja he osaavat neuvoa parhaissa käytännöissä.

Image

Ketterästi kehitettävä ja skaalautuu kasvusi mukaan

Odoota käyttää lähes 11 miljoonaa ihmistä 175 maassa. Siinä yhdistyy käyttäjäystävällisyys ja kustannustehokkuus. Modulaarisen rakenteen vuoksi käyttöönoton voi vaiheistaa, mikä vähentää riskejä ja kustannuksia.

Odoon toiminnallisuuksia kehitetään jatkuvasti ja ohjelmiston käyttöä voi laajentaa oman  liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Odoon taloushallinnon kehitystyöstä vastaa Suomessa SprintIT yhdessä asiakkaiden ja tilitoimistokumppanien kanssa. Seuraavaksi Odooseen on tulossa palkanlaskenta. 

Odoo tukee teitä liiketoimintanne kasvun ja prosessien kehittämisen aikana. 

Lisää Odoosta
Image

Odoon ohjelmistoon sisältyvät:

Taloushallinto, laskutus, raportointi ja dokumentinhallinta

HR, rekrytointi ja kulu- ja matkalaskut

CRM, myynti, POS

Verkkokauppa ja verkkosivut

Projektinhallinta, tuntikirjaukset, kenttähuolto, helpdesk

Varasto, valmistus ja ostot

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Odoo myös teille!

Jätä yhteydenottopyyntö
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights