HLB Tietotilin Asiakaskokemuksen Kehittämisstrategia Kick-Off & Kevätjuhla 2024

25 Kesäkuu 2024

Vuoden kiireisin aika kirjanpitäjille on tullut päätökseen ja kesälomakausi on alkanut. Juhliaksemme jälleen onnistunutta tilinpäätöskautta HLB Tietotilin Huvitoimikunta järjesti erittäin erityisen illan erinomaisella ruualla ja yllätysvieraalla. Ennen illanviettoa kuitenkin, henkilöstömme kokoontui Ostrobotnian juhlasaliin koulutuksen merkeissä.

Image
Image

Asiakaskokemuksen Kehittämisstrategia Kick-Off 2024

Yksi arvoistamme on ”edelläkävijyys” eli tavoitteenamme on jatkuva prosessien kehittäminen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Tämä näkyy erityisesti henkilöstömme kouluttautumisella. Osaamisen ja ammattitaidon kehittämisen ohella, haluamme myös parantaa asiakaskokemusta laajemmalla skaalalla.

HLB Tietotilin johtoryhmä on ahkerasti työstänyt ja viimeistellyt päivitettyä strategiaa viime vuoden ajan. Heidän tukenansa ja neuvojana on toiminut Pro Enablerin Pekka Juujärvi, joka oli myös paikan päällä kick-off-tilaisuudessa. Kiitämmekin häntä hänen ajastaan ja asiantuntijuudestaan.

Image

Kuva: Pro Enablerin Pekka Juujärvi

Image

Kuva: HLB Tietotilin arvot

Koulutuspäivä koostui uuden strategian esittelystä ja tulevaisuuden näkymistä sekä käytännön harjoituksista. Sekoitimme myös istumapaikat, jotta eri toimipaikkojemme työntekijät pääsisivät tutustumaan toisiinsa. Yrityksen kasvaessa ja laajentuessa haluamme varmistaa ja vahvistaa esteettömän viestinnän eri toimipisteiden välillä.

Yksi suurimmista muutoksista uuden strategian läpikäynnissä oli HLB Tietotilin päivitettyjen arvojen esittely – uutena mukaan tuli ”vastuullisuus”. Arvo sinänsä on jo ennestään integroitunut yritystoimintaamme, mutta nyt se on myös kirjattu ylös. Haluamme luoda yhdessä vastuullista ja kestävää arvoa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Spagetti-vaahtokarkki-haaste

Osana koulutusta pidimme leikkimielisen kisan, jonka tavoite oli rakentaa pienissä ryhmissä mahdollisimman korkea rakennelma spagetista sekä teipin ja narun pätkästä. Tornin tuli lopuksi pystyä pysymään pystyssä sekä kannattelemaan vaahtokarkkia.

Kaikilla tiimeillä oli alustavasti sama strategia, mutta lopputulos vaihteli erittäinkin paljon. Materiaalit eivät ole kaikista järeimpiä ja nopeaa mukautumista vaikeutti se, että vain suunnitteluvaiheessa sai puhua. Itse kokoamisvaihe toteutettiin hiljaisuudessa.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kevätjuhla 2024

Koulutuksen jälkeen suuntasimme saman korttelin kulmassa olevaan Storyvilleen, joka on ollut HLB Tietotilin pitkäaikainen asiakas. Tunnelma oli korkealla, sillä illaksi oli luvassa erittäin erityinen vieras. Ruoka oli erinomaista ja se saikin paljon kehuja. Illanvieton lopun kruunasi erittäin tunnettu nimi – Michael Monroe.

Saimme kunnian viettää iltaa Michaelin kanssa ja nauttia yksityiskeikasta. Helsingin toimipisteen asiakkaana hän tuli ilomielin esiintymään meidän kevätjuhlaamme. Haluammekin kiittää Huvitoimikuntaamme tämän mahtavan illan järjestämisestä sekä Michaelia erinomaisesta showsta.

Image
Image
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights