Nurmijärven toimisto

Monet yritykset arvostavat pienten tilitoimistojen tarjoamaa henkilökohtaista palvelua sekä sitä, että kirjanpitäjät ovat helposti lähestyttävissä. Me Tietotilillä ymmärrämme tämän ja haluamme tarjota pienen tilitoimiston edut suuremman tilitoimiston resursseilla ja palveluilla. Palvelutarjonnastamme löytyykin tavallisten taloushallinnon palveluiden ja palkkahallinnon palveluiden lisäksi monipuolisia asiantuntijapalveluita (mm. veropalvelut, lakipalvelut ja HR-palvelut) tukemaan yritystoimintaanne.

HLB Tietotili Oy
Keskustie 6 (2. Krs)
01900 Nurmijärvi
Suomi

puh. 09 7253 0800
tietotili.nurmijarvi@tietotili.fi

Y-tunnus: 3191991-7

Pieni tilitoimisto suurilla resursseilla Nurmijärveltä

HLB Tietotilin asiakkuuden suurempia etuja ovat laaja palveluvalikoima sekä reitti kansainvälisillemarkkinoille. Saatte meiltä kaikki taloushallinnon sekä henkilöstöhallinnon palvelut tarpeidenne mukaan. Nurmijärven kirjanpitäjät ovat erittäin osaavia ja meiltä löytyy koko HLB Tietotilin tuki sekä resurssit parhaimman mahdollisen palvelun tarjoamiselle.

Nurmijärven tilitoimisto on helppo valinta, jos haluaisitte pienemmän tilitoimiston Nurmijärveltä, mutta teitä kiinnostaisi kuitenkin laajempi palvelutarjoama. Meiltä hoituu yleiset taloushallinnon tarpeet, kuten kirjanpidon, tilinpäätökset sekä palkkalaskennan. Niiden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia asiantuntijapalveluita (mm. veropalvelut, lakipalvelut ja HR-palvelut) edistämään yritystoimintaanne. Jättäkää yhteydenottopyyntö niin myyntitiimimme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Entinen Tilipalvelu P. Niinikoski aloitti toimintansa samoihin aikoihin kuin Tietotili vuonna 1986, ja 33 vuotta myöhemmin siitä tuli osa HLB Tietotiliä yrityskaupan kautta. Nykyiseltä Nurmijärven toimipisteeltämme löytyy 6 kokenutta ja ammattitaitoista kirjanpitäjää.

Olemme apunanne
Image

Nurmijärven tiimi

Image

Olisiko sinusta seuraava tietotililäinen?

HLB Tietotilin kanssa ei ole vain mukava tehdä yhteistyötä vaan täällä on myös hyvä työskennellä. Työllistämme Suomessa lähes 90 taloushallinnon ammattilaista Vantaalla, Helsingissä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Salossa. Koska toimintamme on voimakkaassa kasvussa, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia täydentämään rivejämme. Käy siis katsomassa rekrytointisivujamme, jos sieltä löytyisi paikka sinulle!

Jos olet kiinnostunut mahdollisista harjoittelupaikoista, niin Connectaa kanssamme rekrysivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa. (Emme voi ottaa vastaan muita kautta tulevia harjoittelupaikkapyyntöjä.)

Avoimet työpaikat
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights