Ulkoistettu ostoreskontra

Ulkoistetut ostoreskontrapalvelut auttavat tehostamaan yrityksenne maksuliikennettä. Pidämme reskontranne ajan tasalla, jotta voitte seurata yrityksenne kassavirtaa - mistä ja minne rahaa menee. Asiantuntijamme voivat myös suositella juuri teidän yrityksellenne sopivia ratkaisuja ja toimintamalleja.

Tietotili auttaa automatisoimaan ostoreskontranne, jotta pysytte ajan tasalla yrityksenne taloudellisesta tilanteesta. Asiantuntijamme tarjoavat apua sen tehostamisen jokaisessa tai vain tarvitussa vaiheessa, jotta te voitte keskittyä yrityksen muihin toimintoihin.

Ostolaskut

Ostolaskujen käsittely voi olla työlästä ja aikaa vievää. Nykyaikainen taloushallinnon järjestelmä tekee laskujen käsittelystä helpompaa ja tehokkaampaa. Hyväksytyt laskut siirtyvät automaattisesti ostoreskontraan, jolloin se pysyy ajan tasalla ja vanhoja laskuja on helppo etsiä arkistoista.

Anna Tietotilin ammattilaisten hoitaa ostolaskut puolestanne niin voitte keskittyä yritystoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa valitsemanne taloushallinnon järjestelmän käyttöönotossa. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen asiantuntijamme ovat tukenanne ostolaskujen käsittelyssä ja hoitavat tavallisesti laskujen tiliöinnin.

Photo by Microsoft 365 on Unsplash

Ostolaskupalveluita:

Saapuneiden verkkolaskujen nouto operaattorilta

Laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen netissä

Laskujen tiliöiminen ja hyväksymiskiertoon siirtäminen

Verkkolaskujen aktiivista pyytämistä toimittajilta

Photo by charlesdeluvio on Unsplash

Maksatukset

Paranna yrityksenne ennustettavuutta ajantasaisella kassavirralla, jolloin maksatusten suunnittelu helpottuu myös. Tietotilin ammattilaiset voivat hoitaa yrityksenne maksatukset puolestanne helposti ja vaivattomasti. Näin teille jää enemmän aikaa yritystoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Laskujen maksupalveluita:

Maksuerien helppo poimiminen ostoreskontrasta

Mahdollisuus tehdä kassaperusteisia maksuja

Tehokkaat tunnistautumiset, varmenteet ja lokit tapahtumista

Ajantasainen kassavirtaennuste saapuvista ja lähtevistä kassavirroista maksatuksen suunnittelua varten

Koti- ja ulkomaanmaksut, myös SEPA-alueen ulkopuolella

Loma-aikojen tai muut tuuraukset, jos maksatus hoidetaan pääosin yrityksestä käsin

Monipankkisuus – kaikki pankit ajantasaisesti mukana

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights