Keravan toimisto

Jos olet etsimässä paikallista tilitoimistoa Keravalta, HLB Tietotilin Keravan toimisto saattaa olla juuri mitä etsit. Pienen tilitoimiston hengellä varustettu yrityksemme on helposti lähestyttävä ja aina puhelun tai sähköpostiviestin päässä. Asiakkaanamme saat pienen toimiston hyödyt ja suuremman tilitoimiston edut sekä palvelut. Palvelutarjonnastamme löytyy tavalliset taloushallinnon palvelut ja palkkahallinnon palvelut sekä monipuolisia asiantuntijapalveluita (mm. veropalvelut, lakipalvelut ja HR-palvelut).

HLB Tietotili Oy (entinen Tevilex Oy)
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava
Suomi

puh. 09 274 4500
asiakaspalvelu@tietotili.fi

Y-tunnus: 3191991-7

Postiosoite
Kumitehtaankatu 5 E 7
04260 Kerava
Suomi

Kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut Keravalta

HLB Tietotili tarjoaa laajemmin taloushallinnon palveluja sekä palkkahallinnon palveluja, joiden lisäksi voimme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme laajojen asiantuntijapalveluidemme kautta. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. kirjanpito, palkanlaskenta, veropalvelut sekä tilinpäätökset. Tämän lisäksi asiakkaamme saavat meidän ja HLB International -ketjun kautta helpon yhteyden kansainvälisille markkinoille.

Keravan kirjanpitäjät ovat osaavia ja kokeneita taloushallinnon ammattilaisia. Meillä Keravan toimistolla on käytössä Fennoa taloushallintoa varten ja Mepco palkanlaskennan asioissa. Lisäksi koko HLB Tietotilin tuki ja resurssit ovat käytössä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhainta mahdollista palvelua. Jos teitä kiinnostaa yhteistyö kanssamme, niin voitte jättää yhteydenottopyynnön ja myyntitiimimme palaa asiaan teidän kanssanne mahdollisimman pian.

Entinen Tevilex liitettiin yrityskaupan kautta Tietotiliin vuonna 2020. Se toimi tytäryhtiönämme kolme vuotta ennen kuin se sulautettiin osaksi Tietotiliä vuonna 2023. Sitä ennen Tevilex oli jo toiminut auktorisoituna tilitoimistona 34 vuotta. Tiivis neljän hengen tiimi tuo laadukasta kokemusta ja asiantuntemusta asiakkaillemme.

Olemme apunanne
Image

Keravan tiimi

Image

Olisiko sinusta seuraava tietotililäinen?

HLB Tietotilin kanssa ei ole vain mukava tehdä yhteistyötä vaan täällä on myös hyvä työskennellä. Työllistämme Suomessa lähes 90 taloushallinnon ammattilaista Vantaalla, Helsingissä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Salossa. Koska toimintamme on voimakkaassa kasvussa, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia täydentämään rivejämme. Käy siis katsomassa rekrytointisivujamme, jos sieltä löytyisi paikka sinulle!

Jos olet kiinnostunut mahdollisista harjoittelupaikoista, niin Connectaa kanssamme rekrysivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa. (Emme voi ottaa vastaan muita kautta tulevia harjoittelupaikkapyyntöjä.)

Avoimet työpaikat
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights