Lemonsoft

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma on kehitetty kirjanpitäjien ja tilintarkastajien kanssa, joten ohjelma vastaa sille tarkoitettujen käyttäjien tarpeita. Moderni taloushallinnon ratkaisu tilitoimistoille, yrityksille ja kirjanpitäjille automatisoi ja sähköistää taloushallinnon tyypilliset tehtävät. Turha manuaalinen työ jää pois automatisoitujen prosessien ansiosta.

Tietotili on yksi Lemonsoftin tilitoimistokumppaneista. Ohjelmiston käyttöönotto on siis vaivatonta ja asiantuntijamme takaavat sujuvan käytön myös jatkossa. Työnjako on joustavasti sovittavissa ohjelmassa, joten voimme auttaa teitä juuri niin paljon kuin haluatte.

Image

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon 

Ohjelma tarjoaa myös runsaasti helpotusta taloushallinnon rutiineihin erilaisilla ominaisuuksilla. Taloushallinnon dokumenttien hakemisen, käsittelemisen ja arkistoimisen helpottuessa aikaa ja resursseja vapautuu yrityksen ydintoimintoihin.

Lemonsoft kehittää ohjelmaansa jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisten kanssa, jotta heidän ohjelmansa vastaisi myös käyttäjien tarpeita.  Osana laajempaa Lemonsoft Toiminnanohjausjärjestelmää, ohjelmaa voidaan käyttää sekä itsenäisesti että yhdistää muihin teille oleellisiin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Lisää Lemonsoftista
Photo by Markus Winkler on Unsplash

Lemonsoftin ohjelmistoon sisältyvät:

Kirjanpitoarkisto

Tasekirja

Ostoreskontra

Kassavirta

Mittarilaskutus

Laskutus/myyntireskontra

Käyttöomaisuuskirjanpito

Pankkiyhteys

Veroilmoitus

Ennakko- ja osamaksulaskutus

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Lemonsoft myös teille!

Jätä yhteydenottopyyntö
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights