HLB Global Network

Photo by NASA on Unsplash
Maat
0
toimistot
0
ihmiset
0
maailmanlaajuinen sija
0
Image
Image
Image

HLB International on palkittu kansainvälinen tilitoimistoketju. Se koostuu yli tuhannesta itsenäisestä toimistosta ympäri maailmaa, jotka ovat yhdistäneet paikallisen tietämyksen ja globaalit resurssit palvelemaan asiakkaiden tarpeita. Tietotili on ollut osa sitä vuodesta 1997 lähtien.

HLB International palkittiin vuosina 2020, 2022 ja 2024 kunnioitetulla ”Network of the Year” -tittelillä kansainvälisessä Digital Accounting Bulletin Annual Awards -gaalassa. Titteli palkitaan arvostetuille yrityksille, jotka tarjoavat jatkuvaa, korkea laatuista ja ammattitaitoista palvelua.

Tätä laatua pyritäänkin ylläpitämään ja jopa parantamaan. Titteli kuitenkin osoittaa, että HLB International -ketjun partnerit ovat luotettavia ja osaavia. HLB International valvoo ja tarkastaa sekä meidän että muiden ketjun yritysten toimintaa säännöllisesti, jotta laatu pystytään takaamaan.

Tuemme asiakkaidemme yritysten kasvattamista sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Kansainvälinen ketju mahdollistaa läheisen yhteistyön eri maiden tilitoimistojen kesken. Tämä myös tekee asiakkaiden kokemuksesta saumatonta laajentaessaan yritystoimintaa, kun he pääsevät käsiksi paikallisiin asiantuntijoihin sekä resursseihin.

Lue lisää HLB Global Networkistä sekä tutustu, minne kaikkialle toimintamme yltää:

HLB Global Network

HLB in 60 seconds

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights