Taloushallinto

Erilaisilla yrityksillä on erilaisia tarpeita taloushallintaan liittyen. Siihen vaikuttavat monet eri tekijät, kuten yrityksen koko, ikä ja yritysmuoto. Tietotili ottaa huomioon nämä tekijät sekä asiakkaan tulevaisuuden suunnitelmat taloushallinnon palveluita suunniteltaessa.

Teknologia kehittyy jatkuvasti, myös taloushallinnon puolella. Tietotili haluaa tarjota moderneinta teknologiaa ja automaatiota asiakkailleen. Meiltä löytyykin suosituimmat taloushallinnon- ja palkanlaskennan ohjelmistot. Näin voimme tukea yrityksenne liiketoimintaa entistäkin tehokkaammin ja turvallisemmin.

Tietotilin asiantuntijat ovat ammattitaitoisia ja omaavat ajankohtaisinta tietoa taloushallintoon liittyen. Jokaiselle asiakkaalle nimetään ammattilainen, joka pystyy sisäistymään yrityksenne liiketoimintaan ja näin antamaan juuri teille oleellisia neuvoja. Asiantuntijoidemme joukosta löytyy taloushallintoliitolta KLT-sertifikaatin saaneita kirjanpitäjiä, PHT-sertifikaatin saaneita palkanlaskijoita sekä KHT- että HT-tilintarkastajia.

Meiltä löytyy toimipisteitä Vantaalta, Helsingistä, Keravalta sekä Nurmijärveltä, joten halutessasi asiantuntijamme pääsevät palvelemaan sinua paikan päälle. He ovat myös helposti tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse. Asiantuntijamme ovat tukenanne, kun tarvitsette sitä.

Photo by Towfiqu barbhuiya on Unsplash
Image

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinto on keskeisessä asemassa yrityksen talouden suunnittelussa ja seurannassa. Sen voi ulkoistaa osittain tai kokonaan yrityksen tarpeiden mukaan. Taloushallinnon ammattilaisemme tuntevat alan parhaat käytännöt sekä lait ja asetukset. Näin pystymme takaamaan, että asiakkaamme pystyvät välttymään virheiltä ja laiminlyönneiltä.

Tietotili tarjoaa teidän yrityksellenne räätälöityjä palveluita, jotka ovat aina ajan tasalla ja parasta laatuaan. Käytettävissä olevat sähköiset taloushallintojärjestelmät helpottavat ja nopeuttavat taloushallintoa. Voitte luottavaisin mielin antaa ammattilaistemme hoitaa taloushallinnon tehtävät, jotta voitte keskittyä yrityksenne muihin toimintoihin.

Täältä voitte tutustua käyttämiimme taloushallinnon ohjelmiin. Laaja valikoima takaa, että jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänen yrityksensä tarpeisiin sopiva ohjelmisto. Kykenemme myös hyödyntämään asiakkaan jo olemassa olevia järjestelmiä uuden järjestelmän rakentamisessa.

Kirjanpito

Kaikilla yrityksillä Suomessa on kirjanpitovelvollisuus. Se myös luo perustan jokaisen yrityksen taloushallinnolle ja raportoinnille.
Lue lisää

Kirjanpidon täsmäyttäminen

Kuukauden/kuukausittainen raportointi

Viranomaisilmoitukset

Veroilmoitusten laatiminen

Tilinpäätös

Tilinpäätös tuo esiin yrityksen tilikauden tulokset ja varallisuustilanteen. Yrityksen toimiala, koko ja yhtiömuoto vaikuttaa kuinka pakollinen ja laaja tilinpäätös tulee olla.
Lue lisää

Tilinpäätöksen laatiminen vuosittain

Tietojen toimittaminen tuloveroilmoitukseen

Konsernitilinpäätösten laatiminen

Ulkoistettu myyntireskontra

Laskuttamisessa on huomioitava verottajan vaatimukset, asiakaskokemus sekä omat tarpeet rahan saannista. Siitä kannattaa olla tarkka heti toiminnan aloittamisesta.
Lue lisää

Laskujen & muistutuslaskujen lähettäminen

Myyntireskontran tarkkaileminen

Ulkoistettu ostoreskontra

Ulkoistetut ostoreskontrapalvelut auttavat tehostamaan yrityksenne maksuliikennettä. Pidämme reskontranne ajantasalla, jotta voitte seurata yrityksenne kassavirtaa - mistä ja minne rahaa menee.
Lue lisää

Saapuneiden verkkolaskujen nouto operaattorilta

Laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen netissä

Laskujen tiliöiminen ja hyväksymiskiertoon siirtäminen

Verkkolaskujen aktiivista pyytämistä toimittajilta

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights