Helsingin toimisto

HLB Tietotili Helsinki tarjoaa kokonaisvaltaisesti tilitoimistopalveluita sekä sen tukipalveluita pääkaupunkiseudulla. Saat yhdestä paikasta taloushallinnon palveluita sekä palkkahallinon palveluita. Kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta ja tilintarkastus hoituu kädenkäänteessä Helsingin sydämessä. Lisäksi voit hyödyntää muita HLB Tietotilin asiantuntijapalveluita (mm. veropalvelut, lakipalvelut ja HR-palvelut) yritystoimintasi tukemiseen.

HLB Tietotili Oy
Ludviginkatu 3-5 B 17
00130 Helsinki
Suomi

puh. 010 320 3680
asiakaspalvelu@tietotili.fi

Y-tunnus: 3191991-7

Kokonaisvaltainen tilitoimisto pääkaupunkiseudulta

Hanki kaikki taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon palvelut mutkattomasti yhdestä paikasta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Näin takaatte parhaimmat tulokset ja mutkattoman palvelun, sillä kaikki kommunikointi tapahtuu asiakkaan lisäksi yrityksemme sisällä eri tiimien sekä toimipisteiden välillä. Yhteiset arvot, tavoitteet sekä toimintatavat ja laatuvaatimukset varmistavat yhtenäisen kokemuksen asiakkaillemme.

HLB Tietotili Helsinki tarjoaa kokonaisvaltaisesti tilitoimistopalveluja kaikenlaisiin yritystarpeisiin. Hoidamme yleiset taloushallinnon tarpeet, kuten kirjanpidon, tilinpäätökset sekä palkkalaskennan. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia asiantuntijapalveluita edistämään yritystoimintaanne. Jättäkää yhteydenottopyyntö niin myyntitiimimme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Helsingin tilitoimisto löytyy aivan pääkaupungin ytimestä, Ludviginkadulla. Vuonna 2022 yhdistimme voimamme Diton kanssa ja näin saimme laajennettua toimintamme takaisin Helsinkiin 5 vuoden tauon jälkeen. Helsingin toimistolta löytyy viisi erittäin asiantuntevaa ja kokenutta kirjanpitäjää. Helsingin kirjanpitäjillä on käytössä Fennoa sekä Odoo taloushallinnon hoitamisessa.

Olemme apunanne
Image

Helsingin tiimi

Image

Olisiko sinusta seuraava tietotililäinen?

HLB Tietotilin kanssa ei ole vain mukava tehdä yhteistyötä vaan täällä on myös hyvä työskennellä. Työllistämme Suomessa lähes 90 taloushallinnon ammattilaista Vantaalla, Helsingissä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Salossa. Koska toimintamme on voimakkaassa kasvussa, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia täydentämään rivejämme. Käy siis katsomassa rekrytointisivujamme, jos sieltä löytyisi paikka sinulle!

Jos olet kiinnostunut mahdollisista harjoittelupaikoista, niin Connectaa kanssamme rekrysivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa. (Emme voi ottaa vastaan muita kautta tulevia harjoittelupaikkapyyntöjä.)

Avoimet työpaikat
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights