Vantaan toimisto

HLB Tietotili Vantaa tarjoaa kokonaisvaltaisesti tilitoimistopalveluita sekä sen tukipalveluita. Tarvitsitte sitten tukea jokapäiväiseen taloushallintoon liittyvissä tehtävissä tai liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen tavoittelussa. Meiltä löytyy monipuolisesti taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluita, kuten veropalveluita, lakipalveluita ja HR-palveluita.

HLB Tietotili Oy
Vanha Kaarelantie 33 A
01610 Vantaa
Suomi

puh. 09 7253 0800
asiakaspalvelu@tietotili.fi

Y-tunnus: 3191991-7

Tietotili Audit Oy
Vanha Kaarelantie 33 A
01610 Vantaa
Suomi

 


Y-tunnus: 0980209-3

TTC Invest Oy
Vanha Kaarelantie 33 A
01610 Vantaa
Suomi
Y-tunnus: 3191994-1

Postiosoite (kaikki)
PL 10
01611 Vantaa
Suomi

Kokonaisvaltainen tilitoimisto pääkaupunkiseudulta

Meiltä saat helposti kaikki tilitoimistopalvelut yhdestä paikasta. Saavuta parhaimmat tulokset käyttämällä yhtä yhtiötä kaikissa taloushallinnon tarpeissasi. Tämä takaa nopean ja saumattoman kommunikoinnin eri tiimien ja toimipisteiden välillä. Kun tavoitteet ja arvot ovat samat, niin se näkyy myös työssä.

HLB Tietotililtä löytyy laaja valikoima erilaisia taloushallinnon palveluita yrityksen moniin tarpeisiin. Tarvitsitte sitten kirjanpitoa, palkanlaskentaa, tilinpäätösten hoitamista tai monia muita tarjoamiamme palveluita. Myyntitiimimme on auttamassa teidän tarpeidenne sekä palveluiden kartoituksessa. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä meihin niin autamme teitä eteenpäin.

Olemme apunanne
Image
Image

HLB Tietotilin päätoimisto on sijainnut nykyisellä paikallaan Vanha Kaarelantie 33 A, Kaivokselassa, Vantaalla, vuodesta 2017 lähtien. Ennen sitä toimimme 24 vuotta Ruskeasuolla, Helsingissä. Yli 50 hengen tilitoimistostamme löytyy tilintarkastajia, palkanlaskijoita, kirjanpitäjiä sekä muita tärkeitä osaajia toiminnan ylläpitämiseen ja tukemiseen.

Suuresta henkilöstömäärästä huolimatta Vantaalla vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä. Kollegoita sekä esihenkilöitä on helppo lähestyä ja asioita ratkotaan yhdessä. Tämä positiivisuus ja yhteishenki heijastuukin myös asiakastyössämme.

Osaava ja kansainvälinen tilitoimisto Vantaalta kumppaniksi?

HLB Tietotili palvelee jo yli 1300 tyytyväistä asiakasta sekä Suomessa että ulkomailla. Laaja palveluvalikoimamme takaa, että löydät yhdestä paikasta kaikki taloushallintoon liittyvät palvelut yrityksesi tarpeisiin. Hyödyntämällä mahdollisimman monta palvelua yhdestä paikasta, saat mahdollisimman tehokkaan ja saumattoman palvelun. Siirtyminen meille on myös helppoa, sillä käytössämme on taloushallinnon ja palkkahallinnon suurimpia ohjelmistoja, kuten Fennoa, Odoo, Procountor ja Netvisor.

Yksi HLB Tietotilin suurimmista eduista on laaja kansainvälinen HLB-verkosto, joka tarjoaa asiakkaillemme monipuoliset resurssit kansainvälistymiselle. Jos yritystoiminnan laajentaminen kansainvälisille markkinoille kiinnostaa, voimme osoittaa teidät haluamanne maan HLB-toimistolle, ja he voivat ohjata ja neuvoa teitä eteenpäin. HLB International -ketjun partnerit ovat luotettavia ja osaavia.

Vantaan asiakasyhteyshenkilöt

Image

Olisiko sinusta seuraava tietotililäinen?

HLB Tietotilin kanssa ei ole vain mukava tehdä yhteistyötä vaan täällä on myös hyvä työskennellä. Työllistämme Suomessa lähes 90 taloushallinnon ammattilaista Vantaalla, Helsingissä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Salossa. Koska toimintamme on voimakkaassa kasvussa, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia täydentämään rivejämme. Käy siis katsomassa rekrytointisivujamme, jos sieltä löytyisi paikka sinulle!

Jos olet kiinnostunut mahdollisista harjoittelupaikoista, niin Connectaa kanssamme rekrysivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa. (Emme voi ottaa vastaan muita kautta tulevia harjoittelupaikkapyyntöjä.)

Avoimet työpaikat
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights