Salon toimistot

Salosta löytyvät HLB Tietotili Groupin kaksi tytäryhtiötä, TP Profiitti ja Tilitoimisto eProfit. Molemmat tarjoavat kokonaisvaltaisesti taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita. Lisäksi heiltä saa HLB Tietotili Groupin tarjoamia monipuolisia asiantuntijapalveluita, kuten lakipalveluita ja HR-palveluita.

TP Profiitti Oy

TP Profiitti on vuonna 2013 perustettu tilitoimisto Örninkadulla, Salossa. Se on kasvanut viimeisen 10 vuoden aikana kahden yrittäjänaisen pyörittämästä taloushallinnon asiantuntijayrityksestä kahdeksan hengen tilitoimistoksi. Se liittyi osaksi HLB Tietotili Groupia kokonaan omistettuna tytäryhtiönä asiakasmäärän ja toimialan vaatimusten jatkuvan kasvun vuoksi.

TP Profiitin palvelutarjontaan kuuluu erilaiset taloushallintopalvelut, palkanlaskentapalvelut, konsultointipalvelut ja koulutuspalvelut. Lisäksi osana HLB Tietotili Groupia, heiltä saa myös laajoja asiantuntijapalveluita yrityksenne tarpeisiin. Meillä TP Profiitilla on käytössä pääasiassa Netvisor-taloushallinnonohjelmisto.

Luotettavuus ja ammattitaito ovat TP Profiitin tiimillämme lähellä sydäntä ja osana palvelulupausta. Näin TP Profiitilla onkin saavutettu erittäin pitkäaikaisia asiakkuuksia. Toiminta jatkuu samaan malliin myös osana HLB Tietotili Groupia.

TP Profiitin verkkosivut
Image

TP Profiitti Oy
Örninkatu 15 B
24100 Salo
Suomi

TP Profiitin tiimi

Image

Tilitoimisto eProfit Oy
Turuntie 22
24240 Salo
Suomi

Tilitoimisto eProfit Oy

Tilitoimisto eProfit on Turuntiellä sijaitseva tilitoimisto Salossa. Muutaman vuoden sisällä nopeasti kasvaneessa toimistossa työskentelee kahdeksan kirjanpitäjää ja palkanlaskijaa. Se liittyi osaksi HLB Tietotili Groupia, jotta se pystyisi tarjoamaan myös jatkossa parasta mahdollista palvelua nykyisille ja tuleville asiakkailleen.

Tilitoimisto eProfit tarjoaa kirjanpitopalveluja, palkkapalveluja, tilinpäätöspalveluja sekä myyntilaskutus- ja ostolaskutuspalveluja. Tämän lisäksi heiltä saa yhteistyössä HLB Tietotilin kanssa tuotettuina palveluita, joihin kuuluu mm. lakipalvelut, HR-palvelut ja muita asiantuntijapalveluita. Meillä eProfitilla on käytössä mm. Fennoa ja Netvisor taloushallinnon ohjelmistot.

Joustavat palvelut ja teknologian pitäminen ajan tasalla takaavat tehokkaan ja yksinkertaisen taloushallinnon eProfitin kautta. Yritystoiminnan kehittäminen on helppoa, kun me analysoimme yrityksenne dataa ja raportoimme tulokset. Meille tärkeintä on tarjota tukea yritysten talouden hoidossa.

Tilitoimisto eProfitin verkkosivut

Tilitoimisto eProfitin tiimi

Paikallinen ja osaava tilitoimisto Salossa

HLB Tietotili Groupin tavoite on olla helposti lähestyttävä paikallinen tilitoimisto koostaan rippumatta. Meille on tärkeätä, että asiakkaillamme on mahdollisuus saada henkilökohtaista palvelua suoraan heille nimetyltä yhteyshenkilöltä. Tämä tavoite onkin syy, miksi olemme laajentaneet myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Meiltä saa pienen tilitoimiston hyödyt suuren tilitoimiston eduilla ja palveluilla. Saat parhaimmat mahdolliset tulokset käyttämällä HLB Tietotili Groupia kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi. Nopea ja esteetön viestintä eri toimipisteidemme välillä takaa myös asiakkaille nopean ja vaivattoman palvelun. Olkaa yhteydessä yhteyshenkilöönne, jos teitä kiinnostaa HLB Tietotilin tarjoamat asiantuntijapalvelut.

Laajemman palvelutarjonnan lisäksi, HLB Tietotili avaa ovet laajaan kansainväliseen HLB-verkostoon, joka tarjoaa asiakkaillemme monipuoliset resurssit kansainvälistymiselle. Jos yritystoiminnan laajentaminen kansainvälisille markkinoille kiinnostaa, voimme osoittaa teidät haluamanne maan HLB-toimistolle, ja he voivat ohjata ja neuvoa teitä eteenpäin. HLB International -ketjun partnerit ovat luotettavia ja osaavia.

Image

Olisiko sinusta seuraava tietotililäinen?

HLB Tietotilin kanssa ei ole vain mukava tehdä yhteistyötä vaan täällä on myös hyvä työskennellä. Työllistämme Suomessa lähes 90 taloushallinnon ammattilaista Vantaalla, Helsingissä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Salossa. Koska toimintamme on voimakkaassa kasvussa, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia täydentämään rivejämme. Käy siis katsomassa rekrytointisivujamme, jos sieltä löytyisi paikka sinulle!

Jos olet kiinnostunut mahdollisista harjoittelupaikoista, niin Connectaa kanssamme rekrysivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa. (Emme voi ottaa vastaan muita kautta tulevia harjoittelupaikkapyyntöjä.)

Avoimet työpaikat
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights