Palvelut

Image

Taloushallinto

Erilaisilla yrityksillä on erilaisia tarpeita taloushallintoon liittyen. Siihen vaikuttavat monet eri tekijät, kuten yrityksen koko, ikä ja yritysmuoto. Tietotili ottaa huomioon nämä tekijät sekä asiakkaan tulevaisuuden suunnitelmat taloushallinnon palveluita suunniteltaessa.
Lue lisää

Palkkahallinto & HR

Tietotili toteuttaa kokonaisuutena ulkoistettua palkkahallintoa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Hoidamme myös pienempiä palkanlaskennan ulkoistettuja tehtäviä  sekä voimme konsultoida HR-kysymyksissä sekä tarjota oikeat järjestelmät henkilöstöasioiden hoitamiseen.
Lue lisää

CFO ja Controller -palvelut

Talousjohtajan ja kirjanpitopäällikön rooli yrityksessä on erittäin tärkeä. Tehtävä vaatii laajaa osaamista ja kyvyn hallinnoida kokonaisuuksia sekä erilaisia vastuita ja tehtäviä. Tietotili tarjoaa teille räätälöityjä CFO ja Controller -palveluita, joiden avulla yrityksenne pystyy rakentamaan vankan pohjan taloushallinnolle.
Lue lisää

Kansainvälinen taloushallinto

Tietotili on ollut osa kansainvälistä HLB International -verkostoa vuodesta 1997 lähtien. HLB:llä on laaja verkosto eri kokoisia taloushallinnon ammattitaitoisia toimistoja 156 eri maassa. Laaja kansainvälinen verkostomme tekee kansainvälistymisestä helppoa asiakkaillemme.
Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme voivat tuoda osaamista ja omaa näkemystään esiin yrityksen eri kehitysvaiheissa. Meiltä löytyy laajaa tietämystä ja kokemusta mm. laskentatoimen, verotuksen ja liikkeenjohdon alueilta. Tällaisia tilanteita voivat olla esim. yrityskaupat, yritysjärjestelyt, verosuunnittelu ja yrityksen kehittäminen.
Lue lisää

Laki- ja veropalvelut

Laki- ja veroasiat vaikuttavat kaikenkokoisiin ja -laisiin yrityksiin eri tavoin. Ne vaativat usein perehtymistä lakeihin ja säännöksiin eivätkä asiat ole silloinkaan välttämättä selviä kaikille. Asiantuntijamme auttavat haastavimmissakin kysymyksissä ja neuvovat teitä selkokielellä, jotta saatte palveluistamme kaiken irti.
Lue lisää

Tilintarkastus

Tilintarkastus takaa yritystoiminnan lainmukaisuuden ja tilinpäätöksen virheettömyyden. Siinä käydään läpi yrityksen kirjanpito, tilinpäätös, muut asiakirjat sekä hallinto jokaisen tilikauden ajalta erikseen. Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) hyväksymä tilintarkastaja tekee tarkastuksen ja laatii tilintarkastuskertomuksen sen päätteeksi.
Lue lisää

Ajankohtaista

Viimeisintä HLB Tietotililtä ja HLB Internationalilta

Filter By Filter By
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights