Lakipalvelut webinaari 3 – Kasvua kansainvälisestä kaupasta: vienti ja hankintasopimukset (ti 14.5. ja pe 17.5.)

Maksuton webinaari ti 14.5. klo 13.00-13.45  ja pe 17.5.2024 klo 10.00-10.45

22 Huhtikuu 2024 (viimeksi päivitetty 20.5.2024)

HLB Tietotili tarjoaa Teams-webinaareja ajankohtaisista oikeudellisista aiheista. Toukokuussa aiheenamme oli ”Kasvua kansainvälisestä kaupasta: vienti ja hankintasopimukset haltuun”. Koulutuksessa käytiin läpi viennissä huomioitavia seikkoja, jotka uusille markkinoille tähtäävän yrityksen kannattaa huomioida. Samalla käytiin läpi kansainvälisten hankintojen erityispiirteitä.

Tapahtumia ei nauhoiteta, mutta jos aihe on ajankohtainen tai teitä kiinnostaa aihe muuten, niin ottakaa meihin yhteyttä. Lisää uusia lakipalvelut webinaareja on luvassa myös tulevaisuudessa, joten pidä silmällä verkkosivujamme tai somekanaviamme pysyäksesi ajan tasalla.

LinkedIn | Instagram | Facebook

Image

Jos ette päässeet osallistumaan kumpaankaan tilaisuuteen, voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää ylimääräisiä tilaisuuksia samasta aiheesta. Voitte pyytää tarjousta myös yritystänne varten räätälöidyistä koulutuksista. Tiedustelut ja etukäteen esitettävät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: tomi.rantasaari@tietotili.fi.

Kiinnostaako HLB Tietotilin tulevat webinaarit ja tapahtumat? Kannattaa pitää verkkosivujamme sekä some-kanaviamme silmällä!

LinkedIn | Instagram | Facebook

Nähdään webinaarien parissa!
Image

Tomi Rantasaari
Legal Advisor
+358 40 705 9377
tomi.rantasaari@tietotili.fi

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights