Tietotili laajenee yritysostolla

4 Toukokuu 2021

Tietotili osti yrityskaupalla 29.4.2021 Speratus Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan Helsingistä. Tilitoimistotoiminta on ollut suppeata, käsittäen vain kahden kirjanpitäjän työpanoksen. Toiminta siirretään Tietotilin Vantaan toimistoon toukokuun puolivälissä.

Image

Kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen käteltiin korona-ajan mukaisesti.

Image Image

Kauppakirjojen allekirjoitustilaisuus 29.4.2021 Tietotilin toimistossa.

Image Image

Tietotili on kasvattanut liiketoimintaansa voimakkaasti muutaman viimeisen vuoden aikana. Taloushallintoalan voimakas digitalisoituminen ja konsolidoituminen edellyttää kasvussa mukana oloa. Me haluamme olla mukana kasvussa ja siksi etsimme jatkuvasti kasvua sekä orgaanisesti tekemällä myyntityötä, mutta myös etsimällä sopivia tilitoimistoja ostettavaksi.

Image

Kuvassa Tietotilin johtoryhmän jäsen, myyntipäällikkö Karri Salo kaupantekotilaisuudessa. Karrin tehtäviin on kuulunut sopivien tilitoimistojen etsintä ja neuvottelut kauppaan saakka. Myös tämä tilitoimistokauppa on Karrin neuvottelema.

Image

Kuvassa Tietotilin kotimaisen tilitoimistotoiminnan johtaja Marja-Leena Juujärvi ja kauppakirjaa allekirjoittamassa Speratus Oy:n toimitusjohtaja Teemu Hagner.

Image

Osaamista ja resursseja

Tietotili tuo ostetun tilitoimiston asiakkaille lisää osaavia resursseja ja asiantuntijapalveluita, joita pieni toimisto ei samalla tavalla ole voinut tarjota. Tietotili on yli 35 vuotta toiminut, osaava ja vastuuntuntinen tilitoimisto, joka pystyy tukemaan asiakkaitaan tavanomaisten tilitoimistopalveluiden ohella myös myös it-osaamisella ja kansainvälisillä kontakteillaan. Tietotili on kuulunut noin 24 vuotta kansainväliseen HLB - nimiseen alan ketjuun, jolla on edustus nykyään 159 maassa.

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi Tietotiliin!

Haluamme vielä toivottaa kaikki uudet asiakkaamme tervetulleiksi Tietotiliin! Me voimme auttaa teitä menestymään, jos saamme siihen mahdollisuuden!

Urpo Salo, KHT

Tietotilin toimitusjohtaja

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights