Konsernilaskenta ja IFRS-palvelut

HLB Tietotilin ulkoisen laskennan CFO-asiantuntijat ovat tavoitettavissa erilaisiin konsernilaskentaan ja IFRS-kysymyksiin liittyen. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla saat vastauksia haastavempiinkin kysymyksiin, jotta yrityksenne taloushallinto pääsee etenemään. Voimme auttaa kaikenlaisissa konsernilaskenna ja IFRS-neuvonnan tarpeissa, joten jättäkää yhteydenottopyyntö niin asiantuntijamme palaavat asiaan kansanne.

Konserniraportointi

Tietotililtä löydät laajan tarjoaman konsernilaskennan palveluita. Tähän kuuluu mm. konsernin taloudellisten raporttien ja tilinpäätösten laatimista ja yhdistämistä. Palveluiden tarkoituksena on auttaa yritystänne ymmärtämään paremmin konsernin taloudellista tilannetta ja tekemään parempia ja perusteltuja liiketoimintapäätöksiä. Tätä kautta voitte tuottaa vertailukelpoisia ja luotettavia tietoja keskeisille sidosryhmille, kuten sijoittajille ja viranomaisille.

Konsernilaskennan palveluita:

Konsernitilinpäätösten laatiminen ja yhdistäminen

Konsernitaseen ja tuloslaskelman laatiminen

Konsernituloksen ja rahavirtojen johdannon laatiminen

Konsernin rahavirtojen ja tuloksen analysoiminen

Image
Photo by path digital on Unsplash

IFRS-neuvontapalvelut

IFRS-standardin noudattaminen on vaativaa ja jatkuvasti muuttuvaa. Suosittelemmekin, että harkitsette kokeneen asiantuntijan hankkimista sen soveltamiseen. Tietotilin ammattilaisten avulla voitte varmistaa, että noudatatte IFRS-standardeja ja tuotatte luotettavia raportteja.

Teille nimetty asiantuntija pystyy sisäistämään yrityksenne ja raportointijärjestelmänne, jolloin voimme auttaa teitä tehokkaasti. Mitä paremmin ymmärrämme toimintaanne, sitä paremmin voimme soveltaa IFRS-säännöksiä talousraportoinnissa teille sopivaksi.

IFRS-neuvontapalveluita:

IFRS-standardien mukainen raportointi ja tilinpäätös

IFRS-konversiot

IFRS-neuvonta ja -konsultointi

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights