Kassavirranhallinta

Kassavirranhallinta koostuu nykyisen rahatilanteen seuraamisesta sekä siitä, miten se tulee kehittymään tietyllä aikavälillä. Tätä kautta pystytään ehkäisemään kassavarojen loppumista ja varautumaan mahdollisiin likviditeettihaasteisiin. Kassavirranhallinta on aikaavievä tehtävä, joka hoituu tehokkaimmin vuosien taloushallinnon kokemusta omaavalta ammattilaiselta.

HLB Tietotilin asiantuntijat ovat tukenanne kassavirranhallinnassa sekä mahdollisten joustokohtien tunnistamisessa. Tarvitsitte apua sitten päiväkohtaiseen tai pitkän tähtäimen kassavirtaennustamiseen, niin autamme toimenpiteiden suunnittelussa sekä eri skenaarioiden luonnissa. Katsotaan yhdessä, miten voimme parantaa yrityksenne kassavirtaa.

Kassavirtaennuste

Tietotili tarjoaa kassavirtaennustepalveluita sekä päiväkohtaiselle että pidemmällle tähtäimelle. Päiväkohtainen kassaennuste keskittyy ennustamaan päiväkohtaisesti erääntyvät maksut ja milloin ne erääntyvät sekä mitä tuloja on odotettavissa milloinkin. Tätä kautta on helpompi arvioida, milloin yritys mahdollisesti tarvitsee lisärahoitusta.

Pitkäaikainen kassavirtaennuste keskittyy asiakkaan liiketoiminnan trendeihin, olettamuksiin ja ennusteisiin. Yrityksen pitkän aikavälin tavoitteet antavat suunnan kassavirtaa parantaville toimenpiteille, jotka taas auttavat luomaan eri skenaarioita kassavirtaennusteelle.

Photo by Campaign Creators on Unsplash
Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights