HLB Tietotili Oy laajenee Saloon kahdella tilitoimistokaupalla

29 Marraskuu 2023

HLB Tietotili osti yrityskaupoilla 17.11.2023 TP Profiitti Oy:n ja Tilitoimisto eProfit Oy:n koko osakekannat, ja näin laajennamme toimipisteverkostoamme Saloon sekä vahvistamme läsnäoloamme Keravalla. Uudet toimipisteemme liittyvät HLB Tietotili konserniin kokonaan omistettuina tytäryhtiöinä ja jatkavat koko nykyisen henkilöstönsä osalta ennallaan.

Image

Perinteiset kättelyt TP Profiitin Merjan ja Hanna-Leenan

Image

...sekä Tilitoimisto eProfitin Päivin kanssa.

TP Profiitti Oy

TP Profiitti Oy on kasvanut kahden naisen pyörittämästä taloushallintopalveluja tarjoavasta asiantuntijayrityksestä kahdeksan hengen tilitoimistoksi viimeisin 10 vuoden aikana. Asiakasmäärän ja toimialan vaatimusten kasvaessa jatkuvasti TP Profiitti halusi kumppanikseen suuremman toimijan. Sitä kautta he pystyvät tarjoamaan nyt lisää asiantuntijapalveluita, kuten esim. laki-, HR- ja kansainvälisiä palveluita.

TP Profiitin molemmat yrittäjät, Merja Lehtinen ja Hanna-Leena Rantala, tulevat jatkamaan koko muun henkilökunnan kanssa nykyisissä toimitiloissa. HLB Tietotili saakin uuden toimipisteen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle Saloon. Lisäksi saamme lisää osaavaa ja kokenutta henkilökuntaa vahvistamaan toimintaamme.

Image
Image

Tilitoimisto eProfit Oy

Tilitoimistoala on suuren muutoksen alla tekoälyn ja automatiikan voimistuessa. Tilitoimisto eProfit Oy:n yrittäjä Päivi Virtanen kokikin, että myymällä tilitoimistonsa koko osakekannan HLB Tietotilille, Tilitoimisto eProfit pystyisi tarjoamaan myös jatkossa parasta mahdollista palvelua nykyisille ja tuleville asiakkailleen. Muutoksesta huolimatta Päivi ja eProfitin tiimi tulevat jatkamaan entiseen malliin numeroiden ja asiakkaiden parissa, samalla intohimolla kuin tähänkin asti.

HLB Tietotilin tapa toimia ja heidän arvomaailmansa niin henkilöstön kuin asiakkaiden suhteen on hyvin samantapainen kuin heidän tapansa toimia. Tilitoimisto eProfitin yrittäjille oli erittäin tärkeätä, että myös HLB Tietotilillä asiakkaat halutaan tuntea ja heitä palvellaan perinteiseen tapaan nykyaikaisilla menetelmillä. Lisäksi henkilökuntaa ja heidän osaamistaan arvostetaan ja työilmapiiri on hyvä.

Image

Veikko Virkki ja Urpo Salo allekirjoittamassa kauppakirjoja iloisina.

HLB Tietotili on jatkanut kasvua myös vuonna 2023. Tulemme kehittämään TP Profiitin ja Tilitoimisto eProfitin hyvää liiketoimintaa entisestään tarjoamalla lisätukea ja uusia palveluita heidän tarjontaansa. On hienoa, että pystymme näin laajentamaan toimipisteitämme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Tervetuloa HLB Tietotili Groupiin koko uudelle henkilöstöllemme ja asiakkaillemme!

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights