Upouudet & päivitetyt nettisivut

28 Kesäkuu 2023

Yksi kevään suurimpia projekteja on ollut meidän vanhojen nettisivujen siirtäminen uudelle alustalle. Yksi pääsyy projektille on ollut sivujen päivittäminen ja yhtenäistäminen HLB:n brändin kanssa. Me halusimme myös varmistaa, että sivuillamme löytyvä sisältö on ajan tasalla ja relevanttia sekä meille että asiakkaillemme.

Kaikki suosituimmat sivut, kuten Yhteyshenkilöt, Yrityksen johto ja Palvelut, ovat edelleen saatavilla päivitetyllä ulkoasulla ja lisäsisällöllä. Nettisivuilta löytyy myös uusia sivuja, kuten Ohjelmistot ja Referenssit, jotka laajentavat ja antavat paremman kuvan yrityksestämme ja palveluistamme. Pidä sivuja silmällä, sillä uutta sisältöä ja palveluita on tulossa tulevaisuudessa.

Image

Nopea katsaus ja yksityiskohtaiset kuvaukset

Palvelut-sivuillamme löydät lyhyen katsauksen kaikista tarjoamistamme palvelukategorioista lyhyillä kuvauksilla sekä linkeillä muihin aiheeseen liittyviin palveluihin. Katso palveluiden omat sivut, jos haluat yksityiskohtaisemman kuvauksen palveluiden sisällöstä ja esimerkkejä siitä mitä me voimme tarjota. Pääpalvelut löytyvät myös helposti navigointipalkista.

Ohjelmistot-sivumme on samankaltainen kuin Palvelut-sivu. Voit joko saada nopean katsauksen ohjelmistoista, joita käytämme, tai lukea tarkemmin tietystä ohjelmistosta. Ne ovat jaettu taloushallinnon ohjelmistoihin ja palkkahallinnon ohjelmistoihin selkeyttämään navigointia.

Image
Image

Asiakaskokemuksia

Sinulle saattaa jo olla tuttu asiakaskokemus-sliderimme, joka oli myös vanhoilla sivuillamme. Se antaa asiakkaillemme mahdollisuuden arvostella ja kommentoida palveluitamme. Me halusimme säilyttää sen, ja samalla laajentaa siitä ja tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoisen tavan jakaa, minkälaista yhteistyö kanssamme on ollut.

Tällä hetkellä voit löytää yhden referenssivideon, mutta tulemme lisäämään lisää asiakastarinoita tulevaisuudessa. Tällä tavalla voimme jakaa asiakkaidemme rehellisiä kokemuksia ja ajatuksia yhteistyöstä kanssamme. Uskomme, että sekä me että nykyiset ja tulevat asiakkaamme tulevat hyötymään tästä.

Yhteydenotto tehty helpoksi

Olemme päivittäneet yhteydenottolomakkeemme helpommaksi ja selkeämmäksi sekä teille että meille. Uudessa lomakkeessa voit helposti valita yhteydenoton syyn. Aiheesta riippuen lomake antaa automaattisesti eri täyttökentät.

Tämä muutos tekee yhteydenoton meihin ja oikean henkilön tavoittamisen suoraviivaisemmaksi. Vähemmän aikaa tulee kulumaan viestien välittämiseen tai tarpeellisten tietojen pyyntöön. Tämä tarkoittaa myös, että voimme ottaa teihin yhteyttä nopeammin.

Image
Image

Nopea pääsy HLB:n muille partnereille

Sen lisäksi, että halusimme nettisivujen ulkonäön yhtenäiseksi HLB:n muiden toimistojen kanssa, toinen syy siirrolle oli liittyminen HLB Family of Sites -alustalle. Tästä on monia hyötyjä sekä meille että vierailijoillemme. Me saamme pääsyn HLB:n moniin nettisivuresursseihin sekä muiden HLB:n toimistojen jakamiin sisältöihin (HLB Insights). Tällä tavoin voimme jakaa ajankohtaisia uutisia ympäri maailmaa.

Lisäksi vierailijamme saavat suoran linkin muihin HLB:n partneritoimistojen nettisivuille. Yksinkertaisella klikkauksella pääset hyppäämään olemassa olevan maan nettisivuille ja tutustumaan heihin ja heidän palveluihinsa. Asiantuntijamme voivat auttaa teitä eteenpäin yrityksenne kansainvälistymisen tavoittelemisessa.

Lisää tulossa

Tämä on vain alkua uusille verkkosivuillemme. Tulemme jatkamaan sisällön kehittämistä ja päivittämistä tulevaisuudessa. Joitain asioita, joita on odotettavissa sisältää mm. uusia palveluita, lisää blogipostauksia/artikkeleita ja lisää asiakastarinoita.

Kiitos kaikille HLB:llä ja Tietotilillä, jotka ovat osallistuneet tähän suureen projektiin. Olemme onnistuneet rakentamaan täysin uudet verkkosivut suhteellisen lyhyessä ajassa. Erityiset kiitokset Marketing Traineellemme Nghille, joka on omistanut paljon aikaa tähän projektiin ja toteuttanut omien ideoidensa lisäksi kaikki ideat ja päivityspyynnöt nopeasti ja täsmällisesti. Onneksemme Nghi jatkaa markkinoinnin tiimissämme myös jatkossa.

Nauti uusista nettisivuistamme!

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights