HLB Tietotilin lakipalveluiden ensimmäiset webinaarit pidetty 7. ja 10.11.2023

”Sopimusten viisi yleisintä sudenkuoppaa – ja miten ratkaista ne?”

10 Marraskuu 2023

HLB Tietotili tarjoaa syksyn ja talven aikana Teams-webinaareja ajankohtaisista oikeudellisista aiheista. Ensimmäisessä webinaarissamme kävimme läpi sopimusten keskeisiä ehtoja ”Sopimusten viisi yleisintä sudenkuoppaa – ja miten ratkaista ne?” -teemalla. Tietotilin Legal Advisor, Tomi Rantasaari (OTL, KTM), kävi esimerkein läpi, mitkä ehdot sopimuksesta kannattaa ainakin huomioida ja millainen sopimus on liiketoiminnan kannalta toimivin. Paikallaolleet pääsivät myös osallistumaan monivalintakysymysten kautta.

Image
Image

Behind the scenes: Tommi lähetti kyselyitä osallistujille Tomin esityksen aikana, jotta myös yleisö pääsi osallistumaan.

Noin 30 minuuttia kestänyt tiivis teoriaosuus ja väliaktivoinnit pitivät osallistujien mielenkiinnon yllä. Molempien päivien koulutukset saivatkin paljon positiivista palautetta juuri tähän liittyen. Tulemme kehittämään tulevia webinaareja saamamme palautteen perusteella, jotta voimme tarjota lisää hyödyllisiä koulutuksia myös tulevaisuudessa.

Jos ette päässeet osallistumaan kumpaankaan tilaisuuteen, voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää ylimääräisiä tilaisuuksia samasta aiheesta. Voitte pyytää tarjousta myös yritystänne varten räätälöidyistä koulutuksista. Tiedustelut ja etukäteen esitettävät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: tomi.rantasaari@tietotili.fi.

Kiinnostaako HLB Tietotilin tulevat webinaarit ja tapahtumat? Kannattaa pitää verkkosivujamme sekä some-kanaviamme silmällä!

LinkedIn | Instagram | Facebook

Kiitos osallistuneille!
Image

Tomi Rantasaari
Legal Advisor
+358 40 705 9377
tomi.rantasaari@tietotili.fi

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights