Lakipalvelut webinaari 2 – Johdon vastuu ja osakassopimukset (12. ja 14.2.2024)

Maksuton webinaari ma 12. ja ke 14.2.2024 klo 13.00-13.45

23 Tammikuu 2024 (viimeksi päivitetty 16.2.2024)

Image

Kuva: HLB Tietotilin Legal Advisor, Tomi Rantasaari, pitämässä webinaaria Vantaan toimistolla.

HLB Tietotili tarjoaa jälleen kevään aikana Teams-webinaareja ajankohtaisista oikeudellisista aiheista. Helmikuussa aiheenamme oli ”Johdon vastuu ja osakassopimukset”. Koulutuksessa käytiin läpi tilanteita, joissa hallituksen jäsenet ja toimitusjohtaja voivat olla vastuussa tekemistään päätöksistä. Lisäksi koulutuksessa käsiteltiin osakassopimusten merkitystä pk-yritysten hallinnon tehokkaassa järjestämisessä. Paikallaolleet pääsivät myös osallistumaan vastaamalla yksinkertaisiin "kyllä/ei" -kysymyksiin.

Saimme hyvin osallistujia molempiin koulutuksiin ja olemme jo suunnittelemassa seuraavia koulutustapahtumia. Jos olette kiinnostuneita tulevista webinaareistamme, niin pidä verkkosivujamme sekä somekanaviamme silmällä.

LinkedIn | Instagram | Facebook

Jos ette päässeet osallistumaan kumpaankaan tilaisuuteen, voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää ylimääräisiä tilaisuuksia samasta aiheesta. Voitte pyytää tarjousta myös yritystänne varten räätälöidyistä koulutuksista. Tiedustelut ja etukäteen esitettävät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: tomi.rantasaari@tietotili.fi.

Kiinnostaako HLB Tietotilin tulevat webinaarit ja tapahtumat? Kannattaa pitää verkkosivujamme sekä some-kanaviamme silmällä!

LinkedIn | Instagram | Facebook

Kiitos osallistujilla ja nähdään seuraavien webinaarien parissa!
Image

Tomi Rantasaari
Legal Advisor
+358 40 705 9377
tomi.rantasaari@tietotili.fi

Image

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko tietää lisää?

Aloita keskustelu
Image

Tilaa HLB insights -uutiskirje

HLB Insights