top of page

Auktorisoitu tilitoimisto

Toteutamme sähköisen taloushallintonne yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivilla järjestelmillä kokeneiden kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden toimesta
 

NÄKEMYS

OSAAMISEN JA KOKEMUKSEN ÄÄNI

Palveleva tilitoimisto

HLB Tietotili Oy on palveleva tilitoimisto, sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Hoidamme perusrutiinit sujuvasti tehokkailla prosesseilla. Käyttämämme sähköiset järjestelmät ovat moderneja ja helpottavat arkisten rutiinien hoitoa.

Ammattitaitomme ja kokemuksemme on käytettävissä aina kun siihen on tarvetta. Asiantuntijamme auttavat ja neuvovat yrittämiseen ja yritysten johtamiseen liittyvissä talouden ja verotuksen kysymyksissä. 

2017.09_Dave_Stene_Tietotilissä_14.9.2017IMG_2745
Analysing the Data
Business Partners at Work

LUOTETTAVA

KUMPPANI

Palveluhenkiset ammattilaiset käytettävissänne:

Palvelumme
Palvelumme tiiviisti

Kirjanpito muodostaa taloushallinnon ja raportoinnin perustan jokaisessa yrityksessä. Hyvä sähköinen järjestelmä ja ammattitaitoiset  kirjanpitäjät  varmistavat yrityksellesi täsmällisen, luotettavan kirjanpidon. Tilinpäätöksen laadinta on aina tärkeä ja vaativa tehtävä. 

Hoidamme yrityksenne palkanlaskennan tehokkaasti ja nykyaikaisesti moderneilla ohjelmistoilla. Palkanlaskenta on perustoiminto jokaisessa yrityksessä ja edellyttää täsmällisyyttä ja alati muuttuvien sääntöjen hallintaa. Palveluihin voidaan liittää myös laajat HR palvelut.  

Yritystoiminnan eri vaiheissa asiantuntijapalvelumme voivat tuoda merkittäviä hyötyjä liiketoimintaasi. Meillä on asiantuntijoita mm. laskentatoimen, verotuksen ja liikkeenjohdon alueilla. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi yrityskaupat, yritysjärjestelyt, verosuunnittelu ja yrityksen kehittäminen. 

Tietotilin kehittämä ja toteuttama sähköinen taloushallintojärjestelmä TietotiliOnline on moderni, sähköinen alusta yrityksen taloushallintoon. Järjestelmän kautta tapahtumasi ovat kirjanpidossa tosiaikaisesti, paperittomasti ja olet aina ajan tasalla yrityksesi talouden tilanteesta. 

Yritysjohtajalle tosiaikainen tilannekuva on tärkeä työväline. Sähköinen raportointi tuottaa tosiaikaista tietoa yrityksen toiminnasta ja sen rahoitustilanteesta. Raportoinnin oikeellisuus edellyttää ammattitaidolla rakennettua laskentajärjestelmää ja ajantasaista, oikein laadittua kirjanpitoa.  

Tietotili on kansainvälisen HLB International-nimisen ketjun jäsen. HLB:llä on edustus 157 maassa, ja meidät on palkittu arvostetulla "Network of the Year"-palkinnalla 2020 ja 2022. Voimme ketjumme kautta tarjota apua kaikissa verotukseen ja taloushallintoon ja tilintarkastukseen liityvissä tehtävissä ympäri maailmaa. 

Kierrätämme ostolaskut puolestanne sähköisessä järjestelmässä hyväksymiskierroksella. Maksatukset voidaan hoitaa meidän tai asiakkaan toimesta. Myös myyntilaskutus voidaan hoitaa valitussa järjestelmässä asiakkaan tai meidän toimesta. Autamme myös ohjelmistorajapintojen rakentamisessa valittujen järjestelmien välille.

Voimme työskennellä myös asiakkaan hallinnoimissa järjestelmissä, joko toimistostamme käsin tai asiakkaan tiloissa. Olemme tottuneet ottamaan käyttöön ja toteuttamaan taloushallintoa lukuisilla ohjelmistoilla, kuten Odoo, Microsoft Dynamics NAV, SAP, Procountor, Netvisor ja monet muut. Toimimme myös esim. Procountorin, Netvisorin ja Odoo-taloushallinnon jälleenmyyjinä.

Sisaryhtiömme Tietotili Audit Oy on tilintarkastus- yhteisö. Yhtiö hoitaa tilintarkastus- ja asiantuntija- toimeksiantoja. Yhtiö ei luonnollisesti voi koskaan tarkastaa HLB Tietotili Oy:n kirjanpitoasiakkaiden taloushallintoa. 

Procountor_a_Hopea-partneri_Blue_RGB.png

Ohjelmistot

Tietotilillä on käytössä laaja valikoima erilaisia taloushallinnon sähköisiä järjestelmiä, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänen tarpeisiinsa sopiva järjestelmä. Käytössämme on mm. Fennoa, Procountor, Netvisor, Fivaldi, Odoo, ja Lemonsoft. Olemme yhteistyökumppaneita ja auktorisoituja tarjoajia monelle käyttämällemme ohjelmistolle.

Stock Market Graph

Toimistomme pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Myös julkisilla on helppoa tulla toimistoomme. 

Puhelin: 09 7253 0800

asiakaspalvelu@tietotili.fi    tai  etunimi.sukunimi (at) tietotili.fi

  • facebook
  • googlePlaces
  • twitter

Your details were sent successfully!

Yhteystiedot

Täältä löydät meidät:
Kartta
bottom of page