top of page
shutterstock_421484053.jpg

HAE TÖIHIN

HLB TIETOTILILLE

Haluaisitko HLB Tietotilille töihin?

Taloushallintoala on voimakkaasti kehittyvä, mielenkiintoinen toimiala. Digitalisaatio muuttaa toimialaa ja työtehtäviä voimakkaasti ja nopeasti. Manuaaliset perusrutiinit katoavat ja tilalle tulee entistä mielenkiintoisempia asiantuntijatehtäviä.

Asiakkaat tarvitsevat perusrutiinien lisäksi osaamista ja henkilökohtaista palvelua osaavilta alan ammattilaisilta. Toimialamme on mielenkiintoinen, haastava, palkitseva, mutta myös vaativa. 

Taloushallinto on oikea ala, jos sinulta löytyy kirjanpidon tai palkanlaskennan perustaidot ja haluat kehittyä sekä oppia uutta, olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja kokea työsi tärkeäksi. Osaamisen merkitystä ei voi korostaa liikaa.  

HLB Tietotili on keskisuuri alan toimija. Teknisesti olemme olleet edelläkävijä ja olemme sitä edelleen. Käytössämme on monipuolinen ohjelmistovalikoima ja koulutamme uusille työntekijöille tarvittavat taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmat. Tarjoamme vaihtelevia, haastavia työtehtäviä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme toimeksiannoissa.

Mitä me toivomme hakijalta?

Kehitämme ja parannamme jatkuvasti toimintatapojamme ja prosessejamme. Työtehtävien hoito edellyttää sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen ryhmässä muiden kanssa. 

Alan peruskoulutus ja hyvä ammattitaito ovat edellytyksiä työskentelylle yrityksessämme. Kansainväliset asiakkaamme edellyttävät kielitaitoa. Toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa, mutta arvostamme myös muiden vieraiden kielten hallintaa. 

Mikäli kiinnostuit yrityksestämme ja haluaisit työskennellä hyvässä työyhteisössämme vaativien taloushallinnon tehtävien parissa, täytä oheinen hakulomake. Liitä CV ja muut haluamasi liitteet hakemukseen. 

Otamme Sinuun yhteyttä! 

Hae HLB Tietotilille töihin!

Hae Tietotiliin töihin
bottom of page