HYVÄ HENKI

HYVÄ TYÖYHTEISÖ

Haluaisitko Tietotiliin töihin?

Toimialamme on voimakkaasti kehittyvä, mielenkiintoinen toimiala. Digitalisaatio muuttaa toimialaa ja työtehtäviä voimakkaasti ja nopeasti. Manuaaliset perusrutiinit katoavat ja tilalle tulee entistä mielenkiintoisempia asiantuntijatehtäviä.

Asiakkaat tarvitsevat perusrutiinien lisäksi osaamista ja henkilökohtaista palvelua osaavilta alan ammattilaisilta. Toimialamme on mielenkiintoinen, haastava, palkitseva, mutta myös vaativa. 

Toimialamme on oikea, jos haluat kehittyä ja oppia uutta, olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja kokea työsi tärkeäksi. Osaamisen merkitystä ei voi korostaa liikaa.  

Tietotili on keskisuuri alan toimija. Teknisesti olemme olleet edelläkävijä ja olemme sitä edelleen. Tarjoamme vaihtelevia, haastavia työtehtäviä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme toimeksiannoissa. 

Mitä me toivomme hakijalta?

Kehitämme ja parannamme jatkuvasti toimintatapojamme ja prosessejamme. Työtehtävien hoito edellyttää sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen ryhmässä muiden kanssa. 

Alan peruskoulutus ja hyvä ammattitaito ovat edellytyksiä työskentelylle yrityksessämme. Kansainväliset asiakkaamme edellyttävät kielitaitoa. Toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa, mutta arvostamme myös muiden vieraiden kielten hallintaa. 

Mikäli kiinnostuit yrityksestämme ja haluaisit työskennellä hyvässä työyhteisössämme vaativien taloushallinnon tehtävien parissa, täytä oheinen hakulomake. Liitä CV ja muut haluamasi liitteet hakemukseen. 

Otamme Sinuun yhteyttä! 

Hae Tietotiliin töihin!