top of page

Voisiko HLB Tietotili Oy olla Suomen paras tilitoimisto?

Kyllä, uskomme ja tiedämme olevamme yksi parhaista tilitoimistosta Suomessa. 


Käsityksemme perustuu toisaalta asiakkaiden odotuksiin, toisaalta tuntemaamme tilitoimistojen toimintaan.

 

Tilitoimistot eivät usein vastaa asiakkaiden odotuksiin.
Tunnemme toimialamme ja kolleegamme yli 36 vuoden kokemuksella hyvin!

HLB Tietotili Oy

Urpo Salo, KHT                       Veikko Virkki, KHT

Lue perustelut väitteellemme:

shutterstock_421484053.jpg

Markkinatutkimukset ja asiakaskyselyt kertovat selkeästi, että tärkeimpiä odotuksia tilitoimistolta ovat ammattitaito ja henkilökohtainen palvelu. 

Hoidetaanpa kirjanpito sähköisesti tai manuaalisesti, tarvitaan aina taloushallinnon ammattilainen yrittäjän tueksi. 

Meillä Sinua ja yritystäsi palvelee kokenut ja osaava taloushallinnon ammattilainen. Saat henkilökohtaista palvelua, tukea ja ohjausta päätöksenteon tueksi. 

Meille olet tärkeä ja teemme yhteistyötä kanssasi!

1. Saat meiltä henkilökohtaista, ammattitaitoista palvelua!

Pitäisikö valita suuri vai pieni tilitoimisto? Suuret toimistot keskittyvät kasvattamaan omaa toimintaansa. Avainhenkilöt turhautuvat ja väsyvät. Asiakkaat eivät saa sitä palvelua, jonka perässä toimisto on valittu. 

Pienissä toimistoissa on pienet resurssit ja paljon tai vähän osaamista. Jos osaamista on riittävästi, loppuvat resurssit nopeasti ja asiakas jää ilman huomiota ja palvelua. 

Meillä on paljon osaajia ja kokemusta, mutta myös riittävät resurssit palvella asiakkaitamme laadukkaasti. Olemme luotettava ja turvallinen, kokenut tilitoimisto!

2. Olemme juuri oikean kokoinen yhteistyökumppani!

glenn-carstens-peters-203007-unsplash.jp

Kirjanpito ja muut taloushallinnon perustehtävät hoidetaan tehokkailla sähköisillä järjestelmillä. Niin myös meillä. 

 

Toteutamme yrityksesi taloushallinnon eri toiminot hyödyntäen mahdollisesti yrityksellänne valmiiksi käytössä olevia järjestelmiä tai valitsemme yhteistyössä kanssanne juuri teille sopivan taloushallinnon järjestelmän laajasta valikoimastamme.

 

Hyödynnämme sähköisiä prosesseja ja teemme taloushallinnosta käytännössä paperitonta. Perusrutiineita ei kannata tehdä manuaalisesti. 

Tapahtumakäsittelyn automatisoinnin jälkeen voimme paremmin keskittyä oleellisiin kysymyksiin. 

 

3. Käytämme moderneja sähköisiä tietojärjestelmiä

shutterstock_566877226.jpg

Tietotili on täysin yksityisesti omistettu, suomalainen perheyhtiö, joka on kuulunut vuodesta 1997 kansainväliseen HLB-nimiseen alan ketjuun. Nyt ketjulla on toimintaa 157 maassa ympäri maailmaa ja HLB ketjumme palkittiin "Digital Accountancy Award for Network of the Year"-tittelillä vuonna 2020. Katso lisätietoja www.hlb.global 

Meille kansainvälinen yhteistyö on jokapäiväistä elämää. Henkilökuntamme on hyvin kielitaitoista ja autamme mielellään asiakkaitamme kaikissa liiketoimissa, joissa tarvitaan talouden ja verotuksen asiantuntijoita myös Suomen rajojen ulkopuolella.

 

Maailma muuttuu kansainvälisemmäksi ja yhä pienemmät yritykset tekevät myös kansainvälisiä liiketoimia. Me voimme auttaa ja ohjata luotettavien ketjumme jäsenyritysten yhteyteen. 

4. Kansainvälisyys tuo paljon osaamista ja hyviä kontakteja!

bottom of page