• Admin

Tietotili palaa Helsinkiin

Päivitetty: 2. kesäk.

HLB Tietotili Oy osti Dito Yrityspalvelut Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan 25.5.2022


HLB Tietotili Oy osti Dito Yrityspalvelut Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan kaupalla 25.5.2022 ja palasi siten 5 vuoden tauon jälkeen Helsinkiin. Liiketoiminta siirtyy Tietotilille 1.6.2022.


Tietotili toimi Ruoskeasuon ja Pikku-Huopalahden alueilla vuodesta 1993 aina vuoteen 2017, jolloin siirryimme Vantaan Kaivokselaan, juuri Helsingin rajan pohjoispuolelle. Dito Yrityspalvelut Oy toimii aivan Helsingin ytimessä, Ludviginkadulla Erottajan lähellä.


HLB Tietotili Oy jatkaa yrittäjien Urpo Salo ja Veikko Virkki 2.4.1986 aloittamaa tilitoimistotoimintaa. Tehdyllä liiketoimintakaupalla Tietotili palaa Helsinkiin ja saa henkilökunnan vahvistukseksi osaavan ja kokeneen Diton henkilöstön.


Jukka Lindfors ja Marianne Toropainen, jotka omistavat kaupassa myyjänä toimineen Dito Yrityspalvelut Oy:n, ovat kumpikin aloittaneet tilitoimistouransa Tietotilissä, kauan sitten. Kaupalla he palaavat juurilleen, yli 25 vuotta kestäneen yrittäjäuransa jälkeen.
Kauppakirja allekirjoitettiin HLB Tietotili Oy:n toimistossa 25.5.2022. Liiketoiminta siirtyi ostajalle 1.6.2022.


Tietotili on kasvanut viimeksi kuluneiden vuosien aikana voimakkaasti. Kesällä 2021 vanha Tietotili Consulting Oy jakaantui kahdeksi yhtiöksi, joista HLB Tietotili Oy jatkaa tilitoimistotoimintaa ja kasvattaa sitä sekä aktiivisella uusasiakashankinnalla, että tekemällä tarkkaan valittuja tilitoimistokauppoja. Diton harjoittama tilitoimistotoiminta on tunnetusti korkealaatuista ja osaavaa, siksi kauppa sopi Tietotilin kasvustrategiaan.
Kuvassa Tietotilin toimisto Vantaalla ja oikealla ostetun Diton toimiston sisäänkäynti Ludviginkadulla.
Veikko Virkki ja Urpo Salo allekirjoittamassa kauppakirjoja.Yhteiskuva Diton toimistolla


Tehdyn kaupan jälkeen HLB Tietotili Oy:n henkilöstön kokonaismäärä on noin 70 ja proforma liikevaihto vuodelle 2022 on noin 7 milj. €.383 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki