• Urpo Salo

Tietotili laajenee Nurmijärvelle

Tietotili osti 29.3.2019 Nurmijärvellä toimivan Tilipalvelu P. Niinikoski Oy:n tilitoimistotoiminnan. Kaupassa Tietotiliin siirtyi viisi kokenutta, ammattitaitoista kirjanpitäjää.

Nurmijärvellä toiminta jatkuu entisissä toimitiloissa Ilvesvuoren alueella.


Tietotiin Upi ja Viki kättelevät Pertti Niinkoskea kaupan tekemimsen jälkeen

Pertti Niinikoski aloitti yhtiönsä toiminnan vuonna 1986. Samana vuonna, vain joitakin kuukausia aiemmin, aloitti Tietotili toimintansa Vantaan Petikossa.

Tietotili toimi Helsingissä Ruskeasuon alueella 24 vuotta, mutta muutti kaksi vuotta sitten uudelleen Vantaalle, nyt Kaivokselaan.


Tilitoimistokaupalla jatketaan Tietotilin kasvuohjelmaa, jolla tavoitellaan liiketoiminnan merkittävää kasvattamista.


Kaupan jälkeen Tilipalvelu P. Niinikoski Oy:n asiakkaille kyetään tarjoamaan laajemmat resurssit, asiantuntijapalveluita, tietotekniikkaa taloushallinnon tekemiseen ja tarvittaessa myös kansainvälisiä kontakteja ja osaamista kansainväliseen toimintaan.Nurmijärven henkilöstö yhteiskuvassa Upin, Vikin ja Pertin kanssa

Tietotilin juuret ja historia ovat Nurmijärvellä. Viki on kotoisin Perttulasta ja aloitti oman tilitoimistotoiminnan Nurmijärven kirkonkylässä. Upi on asunut lapsuutensa Lepsämässä, mutta muutettuaan pois vanhempien luota, koti on ollut aina Klaukkalassa. Klaukkalassa Upi aloitti myös tilitoimistotoimintansa.


Ostajat allekirjoittavat


Myyjä allekirjoittaa ...

Myyjä ja ostaja tyytyväisinä kauppakirjojen allekirjoittamisen jälkeen

Tietotili on ollut perustamisestaan lähtien tietotekniikan edelläkävijä tilitoimistomaailmassa. Tietotilin yhteistyössä Systeemiratkaisun kanssa kehittämä TietotiliOnline on tehokas, nykyaikainen sähköinen järjestelmä pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon toteuttamiseen.


Tietotilissä työskentelee kaupan jälkeen yhteensä noin 50 taloushallinnon ammattilaista kahdessa eri toimistossa.


Tietotilin toiminta käynnistyi 2.4.1986 Vantaan Petikossa.661 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki