• Admin

Tietotili Golf pelattiin 27.8.2021

Ensimmäinen Tietotili Golf pelattiin Luukissa SHG:n hyvällä kentällä perjantaina 27.8.2021. Tapahtuma oli onnistunut ja pelaamassa oli yhteensä 32 pelaajaa.Pelimuotona oli joukkuekilpailu, parhaan pallon aloituksella. Tulokset laskettiin pistebogin säännöin huomioiden kaksi parasta kultakin väylältä, kussakin joukkueessa. Paras joukkue voitti yhteispistemäärällä 90 bogipistettä. Voittajajoukkueessa pelasivat Mika Nieminen, Kaj Oksanen ja Jorma Laakkonen.


Pisimmän driven voitti Mikael Ahtikari ja lähimmäs lippua Mikko Murto.


Onnittelut kaikille voittajille!


Ohessa kuvia päivän ohjelmasta.
Lounaan jälkeen pidimme lyhyen infotilaisuuden pelin säännöistä ja valmistauduimme yhteislähtöön kello 12.30. Kaksi päivää jatkunut sade oli vihdoinkin loppunut. Koko kierroksen aikana ei satanut.
Kenttä oli hienossa kunnossa, huolimatta kahden edellisen päivän hurjasta sateesta. Toki märkiäkin paikkoja kentältä löytyi, lähinnä väyliltä 16 ja 17.
Pelin aikana ei satanut lainkaan. Saimme nauttia hyvästä pelistä, hyvässä seurassa!
Kierroksen jälkeen sauna ja iltajuhlaan. Klubiravintola oli järjestänyt meille erinomaiset tarjoilut ja nautimme upean päivällisen, hyvien viinten kera. Ennen jälkiruokaa jaoimme palkinnot ja jatkoimme hyviä keskusteluita hyvässä seurassa!
Tilaisuus oli onnistunut ja kiitämme kaikkia tilaisuuteemme osallistuneita, sekä luonnollisesti tilaisuuden järjestelyihin osallistuneita! Kiitos kaikille!


Tulemme tekemään tilaisuudesta perinteen ja ensi kesänä pelataan seuraava Tietotili Golf!


HLB Tietotili Oy


Upi, Viki, Karri ja Tommi176 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki