• Urpo Salo

Tietotili 33 vuotta tänään 2.4.2019

Tietotili aloitti toimintansa 2.4.1986 Vantaan Petikossa. Tänään vietämme toimintamme 33 vuotispäivää!Tietotilin toimitalo osoitteessa Vanha Kaarelantie 33 A, Vantaan Kaivokselassa.

Juhlapäivää vietämme tiiviisti työn touhussa. Yrityksemme on ollut toimintamme käynnistämisestä lähtien tietotekniikan edelläkävijä toimialallamme. Hyvät ja modernit sähköiset palvelut sekä ammattitaitoinen, motivoitunut henkilöstö on pitänyt yrityksemme koko sen pitkän historian eturivin tilitoimistona.


Vuonna 2018 käynnistimme yrityksemme kasvuohjelman, jonka mukaisesti olemme ostaneet kaksi pienempää tilitoimistoa. Ensimmäinen kauppa tehtiin 30.11.2018 ja toinen 29.3.2019. Parhaillaan otamme haltuun ostettuja tilitoimistoja tavoitteenamme asiakkaiden tyytyväisyyden lisääminen ja henkilöstön työskentelyolosuhteiden parantaminen.


Vuodelle 2019 odotamme voimakasta kasvua liikevaihtoomme ja henkilöstömme määrään.


Kiitämme kaikkia hienoja asiakkaitamme ja henkilökuntaamme hyvästä yhteistyöstä kuluneiden 33 vuoden aikana. Tästä eteenpäin teemme edelleen parthaamme palvelumme parantamiseksi!Tietotilin perustajat ja osakkaat Veikko Virkki ja Urpo Salo

Toimialamme on ollut aina mielenkiintoinen, mutta juuri nyt digitalisaatio ja automaatio tuovat ennen näkemättömiä mahdollisuuksia alalle. Olemme hyvin innostuneita tuomaan uutta teknologiaa toimintaamme ja parantamaan asiakkaidemme palvelua. Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa! Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.


Vantaalla 2.4.2019


Tietotili Consulting Oy


Urpo Salo, KHT Veikkko Virkki, KHT

perustajaosakkaat
Kuvia vuosien varrelta:129 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki