Tietojärjestelmä vai tilitoimisto valintakriteerinä?

Tulisiko valita ensin tilitoimisto vai tietojärjestelmä?

Hyvä kysymys. Tilitoimistot ovat kovin erilaisia, samoin tietojärjestelmät, joita tilitoimistot käyttävät. Tällä hetkellä internetin kautta käytettävät verkkoportaalit ovat voimakkaassa kasvussa. Voidaankin siis kysyä, tarvitseeko yritys tilitoimistoa lainkaan?

Hyvä tilitoimisto ei ole kauaa hyvä, jos se käyttää heikkoa tai vanhentunutta taloushallintojärjestelmää. Toisaalta markkinoilla on tarjolla paljon myös surkeita verkkoportaaleja, joiden kanssa hyväkään osaaja ei helposti pysty hoitamaan asioita sujuvasti.

Jos yrityksellä on runsaasti omaa osaamista ja halua hoitaa itse kaikki taloushallinnon asiat, voi valinta olla pelkkä hyvä verkkoportaali. Jos osaamista ei ole riittävästi, tai taloushallinnon rutiinitöiden hoitaminen itse tuntuu turhalta, voi yhteistyö hyvän tilitoimiston kanssa tuoda halutun lisäarvon liiketoimintaan.

Tietotili on kehittänyt omaa verkkoportaaliaan vuodesta 2007 lähtien. Tarjoamme yhteistyötämme halutulla työn jakamisella päämiehen ja meidän kesken. Verkkoportaalimme on nimeltään TietotiliOnline ja se on moderni, nykyaikainen verkkoportaali kaikkiin yrityksen normaaleihin taloushallinnon tehtäviin. Tutustu sivuillamme järjestelmämme esittelyyn.

 

 

 

Miten valitsen verkkoportaalin?

Hyvä verkkoportaali on lähtökohta!

Taloushallinnon hoitaminen on jokapäiväistä, rutiininomaista tekemistä. Ei ole samantekevää, millä järjestelmällä hoidat yrityksesi asioita.

Suuri osa markkinoilla olevista portaaleista on perusratkaisuiltaan melko vanhoja. Järjestelmän käyttäjämäärien kasvaessa uusia piirteitä rakennetaan lisää, mutta perusratkaisut säilyvät samoina.

Me Tietotilissä olemme rakentaneet omaa verkkoportaaliamme vuodesta 2008 lähtien. Käytettävyys ja järjestelmän toiminnot on kehitetty jatkuvassa prosessissa kirjanpitäjien kanssa. Uskomme, että järjestelmämme käytettävyys on ensiluokkainen ja järjestelmämme on hyvin moderni.

Kirjanpidon hoitaminen parhaimmillaan perustuu ajantasaiseen tietovarastoon, johon tapahumat tallennetaan sitä mukaa kun niitä käsitellään. Tietoa tarvittaessa tietokantaan tehdään kyselyitä, joilla halutut tiedot saadaan virheettömästi näkville näytöille tai raportteihin.

Tutustu TietotiliOnlineen ja voit todeta sen olevan ensiluokkainen verkkoportaali.

 

 

TietotiliOnline osoitteella oranssi

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style