Tervetuloa tutustumaan Tietotiliin

KUVA8853

Työtapamme pohjautuvat uusimpaan tekniikkaan ja automaatioon. Haluamme silti säilyttää jotain perinteistä; hyvän asiakaspalvelun.

Asiakkaidemme tarpeet ovat ohjanneet palveluidemme kehitystä. Olemme saaneet positiivista palautetta raportointimme selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä. Haluamme auttaa niin arjen rutiineissa kuin johtamisen haasteissakin.

Kansainvälisyys

Tietotili on kansainvälisesti palveleva yritys. Olemme osa itsenäisistä yrityksistä koostuvaa HLB-ketjua, jolla on toimintaa yli sadassa kolmessakymmenessä maassa. Kuten me Tietotilissä, koko HLB-ketju panostaa laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Toimimme kiinteässä yhteistyössä eri maiden HLB-toimistojen kanssa, ja tarjoamme samat kansainväliset laatustandardit täyttävää palvelua eri puolilla maailmaa. Asiakkaamme voivat hyötyä ketjumme osaamisesta globaalissa ympäristössä; pystymme tarjoamaan paikallista osaamista talous- ja veroasioissa eri puolilla maailmaa.

Vuosien saatossa olemme tehneet yhteistyötä eri HLB-toimistojen ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa tilintarkastuksen, taloushallintopalveluiden ja asiantuntijapalveluiden parissa. Ketjun avulla olemme voineet tarjota maailman johtaville yrityksille kattavasti esimerkiksi yritystoiminnan laajentamis- ja Due Diligence -palvelut maailmanlaajuisesti. Tämä on helpottanut monen yrityskaupan toteutumista ja mahdollistanut asiakkaille yritystoiminnan kitkattoman jatkuvuuden.

Tarjoamme mielellämme osaamistamme Suomeen saapuville kansainvälisille yrityksille, sillä meillä Tietotilissä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten yritysten palvelemisesta. Kansainvälisen verkostomme avulla maailmanlaajuisesti toimivat tai vasta kansainvälistymistä harkitsevat suomalaisyritykset voivat helposti hoitaa esimerkiksi kirjanpidon, konsernitilinpäätöksen, palkanlaskennan ja verotusasiat keskitetysti yhden ketjun ja yhden Tietotilin yhteyshenkilön avulla.

Global in Reach – Local in Touch

Historia

Tietotilin historia alkaa vuodesta 1985, jolloin yhtiömme nykyiset omistajat Veikko Virkki ja Urpo Salo perustivat yhteisen tilitoimiston Tietotili Ky Salo & Virkki. Kummallakin osakkaalla oli jo aikaisemmin ollut oma pienimuotoinen tilitoimisto, ja pikkuhiljaa syntyi idea yhdistää voimavarat ja perustaa yksi kunnon toimisto. Ensimmäinen toimipiste sijaitsi Vantaan Petikossa, ja toimiston avajaiset pidettiin 2.4.1986.

Heti alusta alkaen oli tavoitteena panostaa tietotekniikkaan ja moderneihin ratkaisuihin. Ensimmäinen varsinainen tietokone oli IBM S36, joka oli sen ajan huipputuote. Heti alusta alkaen tarjosimme asiakkaillemme etäpääteratkaisuja, joilla he voivat suoraan käyttää konettamme. Jo vuoden kuluttua toiminnan alkamisesta etäpäätteitä oli kymmenkunta. Ohjelmistoissa olemme alusta asti luottaneet yhteystyöhön Systeemiratkaisu Oy:n kanssa.

Toimintaa on jatkettu läpi vuosien jo heti alussa valitulla linjalla, ja tänä päivänä Tietotili on edelleen tekniikan kärjessä.

Historian havinaa

Veikko Virkki

KHT, Johtaja, osakas, tilintarkastus- ja asiantuntijapalvelut

 

Yhteystiedot

Tietotili Consulting Oy
Auktorisoitu tilitoimisto
Y-tunnus 0792087-0

Tietotili Audit Oy
KHT-yhteisö
Y-tunnus 0980209-3

Vanha Kaarelantie 33 A

PL 10
01611 Vantaa

Vaihde: +358 (0)9 7253 0800
E-mail: asiakaspalvelu@tietotili.fi

 

Parkkitilat

Toimistomme pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

 

Avainhenkilöt

Ohessa yrityksemme avainhenkilöt, asiakasvastaavat, esimiehet ja johtoryhmä

Johtoryhmä

Yhteistyökumppaneitamme:

Rekry

Haluaisitko tehdä työtä taloushallinnon parissa?

Toimialamme on nopeasti kehittyvä mielenkiintoinen toimiala. Sähköiset toimintakonseptit ovat tuoneet lähes rajattomat mahdollisuudet tarjota palveluna taloushallinnon tehtävien hoitamista – ajasta ja paikasta huolimatta.

Työtapamme ovat moderneja ja vaativat ajantasaisia tietoja ja taitoja. Työmme edellyttää sosiaalisia taitoja ja halua tulla toimeen muiden kanssa. Kansainvälinen asiakaskuntamme edellyttää kielitaitoa. Toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa, mutta arvostamme myös muiden vieraiden kielten hallintaa. Arvostamme taloushallintoalan peruskoulutusta ja työkokemusta alan tehtävissä.

Mikäli kiinnostuit yrityksestämme ja haluaisit työskennellä meillä, täytä oheinen hakulomake. Voit lähettää meille myös haluamasi liitteet, kuten CV:n, hakulomakkeen liitteenä. Otamme Sinuun yhteyttä!

Työhakemus

Vakituinen työsuhdeAvoin hakemusKesätyöOpinnäytetyöTyöharjoittelu


Voit halutessasi liittää myös liitetiedoston mukaan (PDF, Word tai Excel. Max. 5mb)

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style