Talous 2015 messut

Tietotili Talous2015 messuilla

Tietotili osallistui Messukeskuksessa Talous 2015 messuille 22. – 23.4.2015. Messujen teema oli yritysten taloushallinto ja verotus. Messuosastomme sai paljon huomiota. Keskustelimme laajasti taloushallinnon toteutuksesta, yritysrakenteista, verotuksesta ja muista ajankohtaisista yritysten asioista.

Verotuksen sudenkuoppa

Leikkimielisenä ohjelmana osastollamme oli kilpailu verojen heittämisestä ”sudenkuoppaan”. Solumuovisiin palloihin oli kirjoitettu verolajien nimiä. Kilpailijan tehtävä oli heittää mahdollisimman monta kymmenestä pallosta ”verottajan sudenkuoppaan” ja vapautua siten pallon verolajista.

Tehtävä todettiin hyvin vaativaksi ja kilpailijamme joutuivat toteamaan, ettei veroista ole helppoa päästä eroon! Ymmärrämme hyvin uuden hallituksen vaativaa tehtävää, veroja on kerättävä paljon eikä mistään verolajista ole helppoa luopua!

Totesimme parhaaksi toimintamalliksi optimoida verojen maksu hoitamalla asiat mahdollisimman taitavasti, voimassa olevia lakeja noudattaen. Tässä tehtävässä Tietotili tarjoaa apuansa tarvitseville. Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon, sekä jatkuvaan muuttuvien säännösten seuraamiseen ja opiskeluun.

Leikkimielisen kilpailun kirkas ja ylivoimainen voittaja oli Matti Rantala, Paikallispankkien PP-Laskenta Oy:n toimitusjohtaja. Matin tulos oli 7 palloa 10:stä sudenkuoppaan. Tulos oli erinomainen ja Matin heittotyyli selkeästi paras!

Onnittelemme Mattia hienosta suorituksesta! Palkintona Matti Rantalalle luovutettiin upea lahjakori.

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja. Onni suosi Leili Paavilaista Salok Osk:sta.

Parhaimmat onnittelut voittajille!

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style