Suoraveloitus päättyy – siirry verkkolaskuun kätevästi!

Verkko

Suoraveloitus päättyy 31.1.2014

 

Suomalainen suoraveloitusjärjestelmä päättyy EU:n vaatimuksesta 31.1.2014.Monet yritykset ovat siirtyneet suoraveloituksesta takaisin paperilaskuihin. On surullista, että uudessa tilanteessa siirrytään takaisin vanhaan tapaan, vaikka tarjolla on uusia, tehokkaita menetelmiä. Sähköinen laskutus mahdollistaa edullisesti ja tehokkaasti uuden toimintatavan.

Sähköinen laskutus helposti käyttöön

Verkkolaskut eli sähköiset laskut on helppoa ottaa käyttöön. Pankkiyhdistyksen kehittämä verkkolaskuformaatti on nimeltään finvoice. Kuluttajille käytettävä formaatti on nimeltään e-lasku.

TietotiliOnline on automatisoitu sähköinen, nettipohjainen taloushallintojärjestelmä. Siirtyminen verkkolaskutukseen on yksinkertaista, nopeaa ja edullista. Avaamme järjestelmämme käyttöön nopeasti ja sen jälkeen verkkolaskutus voidaan aloittaa helposti sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Verkkolaskutuksen todelliset hyödyt saadaan täysin automaattisesta lähettämisestä, automaattisista siirroista reskontriin ja suoritusten kirjaamisesta automaattisesti kirjanpitoon ja reskontriin. Tiedät joka aamu edellisen päivän tilanteen, avoimet laskut ja kertyneet suoritukset. Toisin sanoen olet ajan tasalla.

Ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää. Ja ennen kaikkea, laitetaan yrityksesi taloushallinto kuntoon. Aloitetaan se vaikka verkkolaskutuksesta …

Urpo Salo

myynti@tietotili.fi

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style