Yrityksen verkkolaskutus

LaskutusOnline

Siirry Finvoice-verkkolaskuun kätevästi

TietotiliOnline on täysipainoinen taloushallintojärjestelmä, jolla yritys voi hoitaa tehokkaasti kaikki taloushallinnon perustoiminnot sujuvasti, tehokkaasti ja edullisesti. Myyntilaskutus on yksi järjestelmän perusmoduleista, joiden käyttöönotto sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Verkkolasku tuo kustannussäästöjä

Verkkolasku on nykypäivää, verkkolasku on ekologinen ja kustannuksiltaan merkittävästi paperilaskua edullisempi. Jokaisen yrityksen taloushallinnon tehostaminen ja automatisointi perustuu pääosin verkkolaskutuksen laajaan käyttöönottoon. Toisen yrityksen myyntilasku on asiakasyrityksen ostolasku. Suurimmat hyödyt verkkolaskusta syntyvät laskun vastaanottajalla, osto- tai kululaskun käsittelyn varmuuden kautta. Verkkolaskussa on suuri määrä tietoa, joka siirtyy sähköisessä muodossa teknisesti varmasti oikein. Laskun tarkastus on tietysti välttämätön toimenpiden laskun oikeellisuuden varmistamiseksi.

Verkkolaskut, pdf-laskut ja paperilaskut samasta järjestelmästä

TietotiliOnlinen myyntilaskutustoiminnosta voit lähettää myyntilaskut kaikille asiakkaillesi riippumatta siitä, haluatko lähettää laskut verkkolaskuna, pdf-muotoisena tiedostona sähköpostitse tai perinteisesti tulostettuna paperilaskuna. Paperilaskun voit joko tulostaa itse tai lähettää operaattorille sähköisesti, jonka jälkeen operaattori tulostaa ja kuorittaa laskun ja lähettää sen asiakkaallesi postitse.

Verkkolaskuissa käytämme Finvoice-standardia.

Saatavat aina ajan tasalla

Siirryttyäsi TietotiliOnlinen käyttäjäksi tiedät joka aamu avoimien myyntilaskujen määrän. Joka yö tietokone hakee pankkitilileiltä tapahtumat ja viitesuoritukset, purkaa ne reskontraan ja kirjaa tapahtumat kirjanpitoon. Kun avaat järjestelmän aamulla, voit tarkastella tilille saapuneita suorituksia edelliseen iltaan saakka. Kaikki tämä automaattisesti, tosiaikaisesti ja tarkasti oikein.

Viitteettömät suoritukset on kirjattava reskontraan manuaalisesti. Tämä aiheuttaa paljon lisätyötä ja -kustannusta. Viitenumeroiden käyttö suorituksissa on ehdottoman tärkeätä.

Tule Tietotiliin, laitetaan laskutusjärjestelmäsi kuntoon kerralla!

>> Ottakaa minuun yhteyttä!

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style