Sähköinen taloushallintojärjestelmä

TietotiliOnline on verkkoportaali taloushallinnon hoitamiseen

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tosiaikaisen tapahtumakäsittelyn ja ajantasaisen tiedon hallinnan jokaisessa yrityksessä. Hyödyt tosiaikaisesta taloushallinnasta ovat niin merkittävät, ettei niitä kannata sivuuttaa, vaikka alue tuntuisikin vaikealta tai etäiseltä.

Jokaisen yrityksen liiketoiminnan päivittäiset tehtävät on hoidettava tavalla tai toisella. Laskujen on lähdettävä nopeasti toimitusten jälkeen, laskut on maksettava ja maksuvalmiutta on joka tapauksessa seurattava jotenkin. Miksi et siis siirtyisi sähköiseen taloushallintoon, jolloin suuri osa tehtävistä helpottuu ja saat tilanteen hallintaan aivan uudella tavalla.

TietotiliOnline on selainpohjainen taloushallintojärjestelmä

TietotiliOnline on selainpohjainen taloushallintojärjestelmä

Tee itse sen minkä haluat – me voimme tehdä loput!

Olemme rakentaneet selainpohjaisen TietotiliOnline-järjestelmämme siten, että työtehtävät voidaani jakaa helposti asiakkaan ja tilitoimiston kesken halutulla tavalla. Yrityksen kasvaessa tai resurssien muuttuessa voidaan tehtäväjakoa muuttaa joustavasti. Kaikki käyttäjät ylläpitävät ja lukevat samaa tietokantaa, joka on ajan tasalla koko ajan.

Erillinen järjestelmä – voit hoitaa kaiken itse!

TietotiliOnline on kokonaisjärjestelmä, jolla voit halutessasi hoitaa koko yrityksesi taloushallinnon alusta loppuun itse. Et siis tarvitse tilitoimistomme palveluita välttämättä lainkaan.

Yrityksesi kasvaessa tai muutoin vaikeissa tilanteissa asiantuntijamme ovat käytettävissäsi juuri silloin kuin itse haluat – jos niin haluat. Jos et tarvitse apuamme – sekin sopii meille hyvin! Maksat vain niistä resursseista, joita olet käyttänyt.

Perusasiat voit hoitaa TietotiliOnlinen omilla toiminnoilla. Jos yrityksesi käyttää esimerkiksi erillistä ERP- tai muuta järjestelmää, jonka kautta hoidetaan vaikkapa laskutus, voimme tehdä liittymät melko helposti TietotiliOnlineen. Liittymät voidaan rakentaa usealla tavalla, mutta tavoittelemme ajantasaista, automaattista liittymää. Liittymän rakentamisen jälkeen voit tehdä päivittäiset taloushallinnon toiminnot TietotiliOnlinessä ja se on toiminnallisesti ajan tasalla käyttämänne ERP-järjestelmän tietojen kanssa. Taloushallintosi ajantasainen tilanne on päivittäin käytössäsi. Voit perustaa päätöksesi todelliseen tietoon – ei pelkkiin oletuksiin tai kuukausia vanhaan kirjanpitoon.

Esittelemme mielellään TietotiliOnlinen ominaisuuksia.

Tervetuloa Tietotiliin!

>> Ottakaa minuun yhteyttä!

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style