Talousraportit mobiililaitteille

TietotiliOnline mahdollistaa ajantasaisen seurannan myös mobiililaitteilla ja tableteilla

TietotiliOnline on selainpohjainen taloushallintojärjestelmä, joka mahdollistaa siirtymisen lähes ajantasaiseen taloustilanteen hallintaan. Järjestelmä pitää tiedot ajan tasalla, ja kaikki mahdolliset toiminnot on automatisoitu. Voit seurata tilannetta ajantasaisena lähes millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä nettiin. Esimerkiksi kuvan älypuhelimella voidaan selata yrityksen raportteja, tehdä tosiaikaisia hakuja yrityksen tietokantoihin ja hallita tilannetta. Raportit ovat porautuvia, ja ne voi päivittää aina haluttaessa. Laitteena hieman suuremmilla näytöillä varustetut tabletit, kuten iPad, ovat erinomaisia välineitä tiedon selailuun.

Tiedätkö taloustilanteen mennessäsi palaveriin?

TietotiliOnline mahdollistaa taloustilanteen hallinnan vaivattomasti, riippumatta ajasta ja paikasta. Perinteinen tilitoimistopalvelu ei ole koskaan mahdollistanut mitään tällaista, eikä perinteisillä tilitoimistojärjestelmillä voida tuottaa vastaavalla tavalla ajantasaisia, käyttäjän tarpeiden mukaan sopeutuvia raportteja.

Tutustu TietotiliOnlineen ja siirry nykyaikaiseen talouden hallintaan. Kirjanpito tulee siinä sivussa, tosiaikaisesti ja täsmällisesti. Ja mikä parasta, saat kustannussäästöjä ja parempaa palvelua samaan aikaan!

Siirrämme yrityksesi taloushallinnan nykyaikaan nopeasti ja edullisesti!

Sinä päätät, mitä tietoa tarvitset

Päätöstilanteissa tiedät itse, mitä haluat seurata. Vakiomuotoisen raportoinnin lisäksi voimme rakentaa Sinulle haluamasi yrityskohtaiset raportit. Niiden avulla voit seurata lähes mitä tahansa yrityksesi talouden lukuja.

Jo vakioraporteillamme voit yhdellä näkymällä seurata yrityksen maksuvalmiutta, erääntyviä saamisia ja velkoja, sekä kassan kehitystä ennustekaudella.

Tervetuloa Tietotiliin!

>> Ottakaa minuun yhteyttä!

Sinä päätät, mitä tietoja halluat seurata porautuvilla raporteilla

Sinä päätät, mitä tietoja haluat seurata – porautuvat raportit mukautuvat tarpeisiisi

 

 

 

 

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style