Sähköinen taloushallinto pienelle yritykselle

Upi-7850

Manuaalinen kirjanpito on historiaa

Sähköinen taloushallinto on jokaisen pienenkin yrityksen tärkeä menestystekijä. Tieto on valtaa ja pienessäkin yrityksessä tehokas sähköinen taloushallinto mahdollistaa ajantasaisen talouden hallinnan. Nykyaikaisella järjestelmällä voit seurata päivittäin todellista yrityksesi tilannetta, juuri silloin kun se parhaiten sopii Sinulle itsellesi!

Sähköisen taloushallinnon käynnistys on helppoa

Manuaalinen kirjanpito siirtyy historiaan sähköisten, automatisoitujen järjestelmien tieltä. Ostolaskut otetaan verkkolaskuina operaattorin kautta, myyntilaskut lähetetään niin ikään sähköisesti. Järjestelmä noutaa pankkitilin tapahtumat automaattisesti yön aikana ja kirjanpito on ajan tasalla joka aamu, myös viikonloppuisin. Ja mikä parasta, suurin osa työstä tapahtuu automaattisesti, ilman kirjanpitäjän tekemiä manuaalisia kirjauksia. Järjestelmän lukemat sähköiset tapahtumat tallentuvat yrityksesi tietokantaan nopeasti, tehokkaasti ja virheettömästi.

Osaamista tarvitaan edelleen

Kirjanpidon tapahtumat syntyvät ja siirtyvät kirjanpitoon sähköisesti, automaattisesti ja virheettömästi. Mikään järjestelmä ei kuitenkaan osaa ajatella ja arvostella asioita itsenäisesti, tarvitaan osaavia ja ammattitaitoisia alansa osaajia – myös taloushallinnon osaajia. Parhaimmillaan osaavan taloushallinnon ammattilaisen aikaa käytetään yrityksesi keskeisten asioiden ja ongelmien selvittelemiseen ja ratkaisujen etsimiseen, ei pelkkiin manuaalisiin kirjanpitovienteihin ja täsmäytyksiin. TietotiliOnline on tehokas ja nykyaikainen järjestelmämme, jolla voit hoitaa yrityksesi taloushallinnosta suuren osan. Laitamme järjestelmän nopeasti ja tehokkaasti tuotantoon, jonka jälkeen koulutamme Sinut käyttämään järjestelmää. Aikasi vapautuu oikeisiin asioihin ja perusrutiinit sujuvat mahdollisimman vähällä työllä ja vaivalla. Tule käymään, kerromme ja esittelemme järjestelmäämme mielellään! Tietotilin myynti

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style