Laskutus

TietotiliOnline järjestelmällämme voi hoitaa helposti ja kätevästi yhtiösi laskutuksen, on sitten kyseessä pieni tai isompi yhtiö. Nettipohjaisena järjestelmä on helposti käytettävissä missä tahansa, ja saat laskusi lähtemään saman tien. Laskun voit lähettää järjestelmästä suoraan operaattorin kautta verkkolaskuna, tai tulostuspalvelusta paperilaskuna. Voit myös tulostaa laskun itse tai tallentaa sen PDF:nä ja lähettää vaikka sähköpostilla, jos asiakkaasi niin haluaa. Heti tehtyäsi laskut ne ovat myös kirjanpidossa ja raporteissa näkyvissä, ja näin kirjanpitosi on reaaliajassa. Laskutus sisältää myös mm. sopimuslaskutuksen, jolla voi lähettää säännöllisesti toistuvia laskuja helposti ja säästää aikaa ja vaivaa. TietotiliOnline laskutus on helppokäyttöinen, vaikka se onkin ominaisuuksiltaan monipuolinen.

Jos et halua tehdä laskutusta itse, voimme hoitaa sen myös Tietotilissä kokonaan palveluna. Saat käyttöösi ammattitaitoisen laskuttajan, eikä sinun tarvitse käyttää järjestelmää, eikä miettiä esim. laskujen arvonlisäveroasioita. Henkilökohtaista palvelua haluavalle tämä on oikea vaihtoehto!

Jos yhtiölläsi on toimintaan sopiva laskutusjärjestelmä itsellä, voidaan Tietotilin palvelu sovittaa hyvin yhteen myös jo olemassa olevaan järjestelmään. Meillä on valmiiksi tehtyjä liittymiä useaan erilaiseen yrityskohtaiseen laskutusjärjestelmään. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää laskutuspalvelustamme.

 

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style