Yksityisyrittäjä

Yksinyrittäjän elämä on täynnä kiirettä ja työtä silloin, kun menee hyvin.  Kirjanpito on kiireen keskellä riesa, joka on pakko hoitaa alvien takia joka kuukausi.  Jos taas ei mene hyvin, pitää käyttää aikaa uusien asiakkaiden etsimiseen ja markkinointiin, joten turhiin talousrutiineihin ei olisi yhtään ylimääräistä aikaa.

Mutta ei huolta, Tietotilin Kivijalka-paketti on suunnattu helpottamaan yksinyrittäjän arkea. Sinun ei tarvitse noutaa postia ja avata laskuja; oma kirjanpitäjäsi on jo tehnyt sen puolestasi.

Tietotilin palvelussa hyväksyt ja maksat laskut muutamalla klikkauksella. Samoin laskuttaminen on tehty niin helpoksi kuin mahdollista, teet laskut netissä ja Tietotili hoitaa loput. Ei tarvitse tulostaa ja postittaa. Eikä tarvitse tehdä mappia tilitoimistoon, sillä sähköisessä palvelussamme kaikki tositteen ovat jo tilitoimistossa. Voit vain katsoa netistä ajantasaista raportointia milloin haluat.

Käteiskuitit voit toimittaa kännykällä kuvaamalla, sillä palvelumme on todella kokonaan paperitonta ja reaaliaikaista. Yksinyrittäjälle paperiton taloushallinto tuo uskomattoman vapauden asioiden hoitoon. Voit keskittyä olennaiseen. Tai käyttää vähäisen vapaa-ajan rentoutumiseen.

Veroasiat ovat yksinyrittäjälle tärkeä kysymys, kukapa meistä haluaisi maksaa veroja yhtään enempää kuin on pakko. Tietotili auttaa sinua löytämään optimaalisen veroratkaisun juuri omaan yritykseesi. Yhtiömuodon valinta sekä verotuksen oikea suunnittelu auttavat sinua säästämään veroissa ja voit käyttää rahat parempaan tarkoitukseen.

Ota yhteyttä ja kysy yksinyrittäjille suunnattuja pakettejamme, et tule pettymään!

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style