Startup

Jos yrityksesi on start up -vaiheessa, Tietotili on oikea valinta sinulle. Olemme vuosien varrella auttaneet lukemattomia yrityksiä käynnistysvaiheesta menestykseen. Start up -vaiheeseen liittyy monia erityispiirteitä, jotka tilitoimiston tulee osata ottaa huomioon. Palveluiden skaalautuvuus ja neuvontapalvelut ovat avainkysymyksiä start upeille. Yrityksen käynnistysvaiheessa on todella paljon pieniä käytännön kysymyksiä, jotka pitää osata järjestää yksinkertaisilla ja selkeillä rutiineilla vaivattomasti toimiviksi. Skaalautuvuus on tärkeä kysymys, sillä järjestelmän pitää olla helppo ja sujuvasti käytettävä 1-5 hengen yritykselle, mutta riittää myös 500 hengen yritykselle.

Olemme saaneet kiitosta siitä, että Kivijalka-pakettimme on todella helppo järjestelmä 1 hengen konsulttiyritykselle. Samalla suurimmat asiakkaamme ovat yli 500 hengen konserneja. Olemme olleet mukana keräämässä sijoituksia pääomasijoittajilta sekä listaamassa onnistujia sekä Suomessa että ulkomailla.

Skaalautuvuuden yksi ulottuvaisuus on kustannustehokkuus. Pystymme tarjoamaan aloittavalle yrittäjälle koko talouspaketin todella kilpailukykyisellä hinnalla. Aloittavan yrityksen kannattaa alusta lähtien huomioida tärkeimpien yhteistyökumppaneidensa osalta resurssit tavoitellun kasvun onnistuessa. Osaava tilitoimisto voi olla yksi menestystekijä auttamaan yritystä menestykseen.

Jos haluat onnistua uudessa yrityksessäsi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme.

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style