Liikeyritys

Liikeyritys tarvitsee paljon enemmän kuin vain lakisääteisen kirjanpidon. Liiketoiminnan johtamiseen tarvitaan oikeaa ja reaaliaikaista tietoa, raportointi on taloushallinnon tärkeimpiä tehtäviä.

Tietotilin Näköala-paketti on tarkoitettu liikeyrityksille. Voimme rakentaa yrityksellesi yksilöllisen ja tarkkaan mietityn raportoinnin, joka auttaa yritystäsi menestymään. Oikean tiedon avulla pysyt perustaan päätöksenteon tosiasioihin, ja tekemään oikeita päätöksiä.

Isommilla yrityksillä on usein myös omia järjestelmiä, esimerkiksi joku toimialakohtainen laskutusjärjestelmä. Voimme helposti tehdä integraatioita, joiden avulla yritys voi käyttää omia järjestelmiään silloin, kun se on tarkoituksenmukaisinta. Näin saadaan rakennetuksi tehokkaasti ja edullisesti toimiva kokonaisuus, joka on juuri yrityksen tarpeisiin sopiva.

Suurempien kirjanpidon tapahtumamäärien käsittelyssä voidaan myös tehokkaammin hyödyntää automaatiota, jonka avulla kirjanpidon perusrutiinit saadaan hoidetuksi nopeasti ja virheettömästi. Tästä hyötynä on selvää kustannussäästöä. Tavoitteenamme onkin tehdä kaikki perustyövaiheet mahdollisimman automaattisesti, ja keskittää ajankäyttö enemmän asiakaita hyödyttäviin tehtäviin, kuten controller-palveluihin ja neuvontaan.

Voimme olla apuna yrityksen budjetoinnissa, erilaisissa ad-hoc-raporteissa, yritysjärjestelyissä, verosuunnittelussa, kannattavuuden kehittämisessä, ja strategiatyön tukena. Haluamme olla asiakkaamme tärkein kumppani kaikessa, joka jotenkin liittyy yhtiön talouteen.

Ota meihin yhteyttä, käydään yhdessä läpi, miten voisimme parhaiten auttaa yritystäsi menestymään.

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style