Kasvuyritys

Kasvuyritykset ovat Suomen pelastus!

Kasvuyrityksen taloushallinnon organisointi on haastava tehtävä. Kaikki muuttuu jatkuvasti ja muutokseen on reagoitava nopeasti. Taloushallinnon järjestelmien ja rakenteiden pitää olla joustavia, jotta uudet suunnitelmat ja organisaatiomuutokset voidaan huomioida ”lennosta”.

Samaan aikaan taloushallinnon pitää olla todella kustannustehokasta, mutta toisaalta järjestelmän tulee mahdollistaa suuret volyymien kasvut helposti. Kasvuyritykselle ulkoistettu taloushallinto on järkevin tapa järjestää taloustoiminto. Hyvän kumppanin kanssa voidaan tehdä muutoksia nopeasti, skaalautua isommaksi portaattomasti, saada resursseja käyttöön välittömästi ja saavuttaa kaikki tämä edullisin kustannuksin.

Tietotili Porras -paketti tarjoaa kasvuyrityksille loistavan ympäristön järjestää taloustoiminto tehokkaasti ja yrityksen toimintaa tukevasti. Perustoiminnot on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, mutta raportoinnissa on mahdollisuus yksilöllisiin ratkaisuihin yrityksen toimialan mukaan.

Kasvulle tyypilliset ongelmat voidaan huomioida myös taloushallinnon ratkaisussa. Käyttöpääoma on yleensä niukkaa kasvuyrityksessä ja tämän vuoksi kassanhallinta on yksi ydinkysymyksistä.

TietotiliOnline sisältää lyhytaikaiseen kassanhallintaan tarvittavat työkalut. Yhdellä näkymällä hallitset likviditeettisuunnittelun seuraavan kuukauden ajalta. Reaaliaikainen kirjanpito helpottaa kassanhallintaa, mutta vielä sitäkin tärkeämpää on hallita lähitulevaisuutta. Kovin pitkälle kasvuyrityksen talouden suunnittelua on vaikea ulottaa.

Kasvuyritys tarvitsee konsultointipalveluja enemmän, kuin jo vakiintuneessa vaiheessa oleva yritys. Voit hyödyntää pitkää kokemustamme kasvuyritysten taloushallinnon toteuttajana. Jos yrityksessäsi ei ole talouspäällikköä, voimme ottaa talouspäällikön tehtävät yrityksessäsi.

Kasvuyrityksen taloudessa on erityispiirteitä ja karikoita, joita hyvien neuvojen avulla voi välttää. Parhaimmillaan kokenut talouspäällikkö voi pelastaa yrityksen katastrofilta, sillä taloudessa on lainalaisuuksia, jotka ovat puhdasta matematiikkaa.

Oikea neuvo oikeaan aikaan voi olla se tekijä, jonka ansiosta yritys joko floppaa, tai lähtee lentoon. Kokemus ja tieto yhdistettynä ovat Tietotilin juttu! Ota yhteyttä ja hyödy siitä, mitä voimme sinulle tarjota!

 

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style