Kansainvälinen yritys

Kansainväliset yritykset tarvitsevat kuhunkin toimintamaahansa vahvan kumppanin hoitamaan niitä asioita, jotka tulee tehdä paikallisesti. Kuulumme kansainväliseen HLB-ketjuun, jolla on toimintaa yli 130 maassa.

Hyvä kielitaito on edellytys asioiden hoitamiseen oikein myös taloushallinnossa. Tärkeätä on myös ymmärtää kansainvälisten yritysten toimintatapaa, sekä suomalaisesta poikkeavaa lainsäädäntöä.

Verosopimukset ja kansainväliset säännökset tuovat omat mausteensa, samoin IFRS ja USGaap. Taloushallinnon toteuttamistapa on usein hyvin erilaista siitä, miten Suomessa asiat yleensä tehdään.

Meillä on kokemusta toimimisesta hyvin monesta eri maasta olevien yritysten kanssa. Tämä hyödyttää asiakastamme. Voimme tarjota jo valmiiksi mietittyjä ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Raportoimme usealla kielellä ja olemme tottuneet erilaisiin konserniraportteihin.

Kansainvälisille yrityksille Tietotilin Näköala-paketti tarjoaa tarvittavan yksilöllisen palvelun ja mahdollisuuden yrityskohtaisiin ratkaisuihin taloushallinnossa.

Ota yhteyttä, voimme auttaa kansainvälistä yritystäsi onnistumaan liiketoiminnassa Suomessa. Tai jos edustat suomalaista yritystä lähdössä ulkomaille, voimme tarjota vahvan verkostomme tueksesi.

Lisätietoja kansainvälisestä verkostostamme:

HLBi

Style Selector

Primary Color

Patterns (Boxed Version)

Layout Style